Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pepan11

22. 3. 2009 4:32
se slecnou Renatou vytrou podlahu

Renata speje k drsnemu konci. Po volbach skonci pred soudem pro zneuziti pravomoci. Osobne to povazuji za dulezity pozitivni precedens. Jinak nezacne fungovat pravni stat.

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

22. 3. 2009 0:20
Presne tak.

Jedinej kdo muze rozhodovat , zda neco bylo ci nebylo v pravu ma soudce. A toho bych se drzel..   V pripade politika to melo platit o to vice. V pripade kauzy jako cunek, mel bejt duraz hlavne na pravni postup. Kdyby kauzu dostal na stul soud a rekl. No Cunek je OK. Nikdo ani nepipne. Vesecka musi pryc.  Je mi tak trochu lito Pospisila , vypadal tak nadejne, ale zbylej povl z vlady mu to kazi a taha ho do politickejch tahanic. Pospisil je mladej nadejnej politik. A mel by se se vybodnout na ty vsechy vocasky a ridit se jen sebou. Nakonev voli volic a pro cestnyho politika se najde misto na jake koli kandidatce.

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

22. 3. 2009 0:00
Souhlas.

R^

0 0
možnosti
N

nermy

21. 3. 2009 22:21
VESECKA

Vesecká byla dosazena, aby pomohla Němcovi v podivných okolnostech. Přišlo se na to, že Němec je záludný a vypočítavý škůdce a Vesecká to už nerozdýchá. Namočila se do špíny a to by v justici nemělo projít nikomu.

0 0
možnosti
J

jarko

21. 3. 2009 20:45
Nedobrý boj

Bohužel, stalo se zvykem vyjadřovat se o někom na podkladě informací z druhé ruky.Už jen chybí hromadné hlasování ve fabrikách.

0 0
možnosti
MB

kuttna

21. 3. 2009 23:00
Re: Nedobrý boj

Pokud jde o Veseckou, je k dispozici dost informací, které nelze považovat za "z druhé ruky" - především její přehazování státních zástupců a rozsudek soudce Cepla.

0 0
možnosti
PS

PBPB45504550

21. 3. 2009 18:52
Odpověď na dotaz(soudce Cepl??).

Neznám důvody rozhodování soudce Cepla. Byl bych rád kdyby byl výjimkou a  řídil se jen  svým čistým vědomím a svědomím a  V.  Kauza pana Čunka se příliš zpolitizovala a rozmazávalaRv. Jak se říká: co se rozmazává příliš smrdí. Jistě to ale někomu vyhovovalo;-O? Některým sebestředným vůdcům a tlučhubům s napoleonským komplexem  to zřejmě vyhovuje. Účel světí prostředky. Tím neříkám, že jsem jednostranný sympatizant pana Čunka. Za blízkého přítele bych si ho nevybral :-©. Dále snad máte vlastní úsudek??

0 0
možnosti
HR

kverulant01@seznam.cz

21. 3. 2009 18:06
Nedobrý boj Renaty Vesecké

Já osobně paní Renatu Veseckou ze zásady neodsuzuji za to,že dosud neodstoupila. Politická morálka  doposud žádného v politiků netrápí, za dobu 20 let politickou kulturu neuznáváme.Proč by ji měla uznávat paní Vesecká? Naposledy zářným příkladem přispěl pan prezident, který vůbec nehodlá uznat nějaké rozhodnutí  soudu v této zemi, ten,který by měl být zářným příkladem všem občanům. Doposud nejmenoval právního čekatele p.Langra soudcem ačkoliv o tom rozhodl Nejvyšší soud.V tomto státě je právní vědomí občanů na nízké úrovni a sami politici, kteří nejvíce justici jako takovou kritizují, nejsou vzorem občanům. Oni sami porušují zákony, jen proto, že mají tak rozsáhlou imunitu, kolik již  mělo být řádně odsouzeno poslanců za řízení vozidla v opilosti?Vzpomeňme na pana Zemana, když ve funkci premiéra,soud mu uložil pokutu, jak se zachoval, jak dlouho trvalo,než se vůbec podařilo rozhodnutí soudu o pokutě mu doručit.

A cvo imunita našich poslanců?Že jim není hanba!!! 

0 0
možnosti
I

IJNovak

21. 3. 2009 17:11
Rozklad justice v ČR zřejmě začíná u Státních Zástupců

poté asi přechází na soudce různými korupčními metodami Chvalovský je zve na výlety do Švýcarských Alp a na pobyty v Lugánu, Snem každého soudce je vypěstovat  bohatého sponzora s domem v Davosu či Lugánu, AK se svými dětmi protahovat šetření a dokazovat, jak je to složité, kolik se nadřou, jak v noci nespí...!

0 0
možnosti
PS

PBPB45504550

21. 3. 2009 16:02
Jsme slušná společnost?

Mají v neslušné společnosti slušní lidé něco vzdávat? Pokud jsme slušná společnost nebude nutné aby slušní lidé byli kompromitováni. Vy moudří kritici, kteří odsuzujete, předveďte jak to máte v hlavě srovnáno a jaká jsou Vaše hodnoty priority. Dívejte se jak i někteří představitelé mají srovnán hodnotový žebříček a jak opatrně našlapují. Co čekáte a co sami moudrého děláte aby to všem prospělo?

0 0
možnosti
PS

PBPB45504550

21. 3. 2009 15:41
Hoď kamenem kdo jsi bez chyby a dokonalý.

Nejhorší je te ten, který má odvahu soudit bez důkazů. Pomluvy a pivní řeči se vedou tak jako voda teče.Pokud má paní Vesecká čisté svědomí a chuť čelit intrikám a pomluvám, ať se obhajuje sama. Bohužel pomluv a špíny v politice i mimo ni, včetně neschopných chytrolínů, kteří soudí Tebe podle sebe je dost. Odpovězte si, pokud jste toho schpni, kdo a koho proč se snaží koho kompromitovat? Tak odborníci do toho - předveďte v čem je ta naše povaha česká. Bohužel pro mnohé, kteří zapomínají je demokracie všelék na vlastní neschopnost. Teď kritika a pomluva nic nestojí?! Zapojte své schopnosti a jistě bude lépe??!

0 0
možnosti
MB

kuttna

21. 3. 2009 16:14
Re: Hoď kamenem kdo jsi bez chyby a dokonalý.

Jen pro upřesnění: tím neschopným chytrolínem myslíte i soudce Cepla?

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Jsem 30letý informatik - analytik. Zajímám se o hudbu, literaturu, divadlo i film. Sleduji veřejné dění a vadí mi úpadek zájmu společnosti o věci veřejné, hrubnutí politické i společenské diskuze.