Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

parat

17. 8. 2009 0:02
Informatik anlytik je hlupák

on si myslí, že v Dělnické straně jsou samí ti, co píší po H CH K R  měkké i. A kdyby informátor analytik prozkoumal analyticky dobu minulou, zjistil by, že se extrémní skupiny vždy opíraly o zneuznaná génia, která měla posunuté sociální vazby. Ale analytik je vědec....;-D

0 0
možnosti
MP

Martin Pobucký

17. 8. 2009 8:45
Re: Informatik anlytik je hlupák

Promiňte, ale o Dělnickou stranu vůbec nešlo :-)

0 0
možnosti
RP

hisaak

16. 8. 2009 23:23
Langer je stejny jako ostatni

Jen pouziva jine metody. Zakladni pravidlo ceskeho politika zni "Nikdy nepriznat chybu!" Ale protoze kazdy clovek (i politik) je omylny, reaguji politici na sve chyby ruzne. Langer nahodi nevinny ksich s vyspulenymi rty, paroubek rekne, ze to je jedno, co rikal vcera, dneska rika to a to, david rath misto priznani chyby urazi s usmevem na tvari sveho protivnika, komunisticky politik se z chyby vylze (padesatileta tradice), ...

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 8. 2009 22:18
Divím se vašemu podivu

Opravdu myslíte, že po přečtení zákona je vše jasné? Myslíte si to i při znalosti skutečnosti, že si soudy mohou roky přehazovat jednu kauzu pokaždé s jiným výsledkem. A nemylte se, není to vždy (dokonce ani většinou) v jiném hodnocení důkazů. je to v jiném výkladu zákona. Ano, toho jediného zákona, o němž by člověk předpokládal, že si ho musíme všichni vyložit stejně (jinak je bezcenný). Nemyslím, že je to převážně v zákonech.

0 0
možnosti
MP

Martin Pobucký

17. 8. 2009 8:49
Re: Divím se vašemu podivu

Dobrý den,

i nad tím jsem přemýšlel. Soudce však v průběhu jednání několikrát jasně říkal zástupcům ministerstva vnitra co konkrétně chce doplnit - důkazy i argumenty. Takže i pokud by mělo vnoitro jiný právní názor než soud, mělo šanci vyhrát.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

16. 8. 2009 21:44
Už aby to bylo

Langer je neochvějným zastáncem Topolánka. Pokud padne Topolánek, bude od Langera klid.

0 0
možnosti
RK

romualda

16. 8. 2009 22:19
Re: Už aby to bylo

To by musel první padnout Dalík - s ním Topolánek stojí a padá :-)

0 0
možnosti
RK

romualda

16. 8. 2009 21:35
arogantní hulvát

Langer je agresivní a arogantní hulvát, jeho chování se blíží republikánským poslancům. Kdysi to byl korunní princ ODS a dokonce se uvažovalo, že jednou bude předseda, ale dostal se do rozporu s Klausem, tím pádem je již mimo a pro svou stranu je velkou přítěží.

0 0
možnosti