Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak jsem nepochopil proč by mě jako spotřebitele, když půjdu pro své oblíbené pivo IPA nebo APA, mělo mást, že je to na něm napsané. To je snad jedině dobře.

0 0
možnosti

J86a20r69a 72R19a54n68k

5. 7. 2016 6:49

Drzim Vam palce, at proniknete se svym pivem do sveta, drzim skutecne palce vsem, kteri neco umi....ja uz delsi dobu napajim sve kanadske pratele Kozlem a pritom jsou zde lepdi piva, ale pokud mam doma plnou lednici, je to zadarmo, nikdo neprotestuje:-)

0 0
možnosti

No, já doufám, že naši spotřebitelé nezůstanou konzervativní a konečně docení piva, která jsou normální v pivařsky gramotnějších zemích. Pivo opravdu není jen spodně kvašená desítka/dvanáctka...

3 0
možnosti

Co to znamená "pivařsky gramotnější země"? Konzument má nějaké své preference a tyto preference je dobré respektovat. Má-li někdo jiné preference než vy, ještě to neznamená, že je negramotný. Ale může to znamenat, že vy jste třeba snob.

0 2
možnosti

J90a26r53a 54R40a38n33k

4. 7. 2016 19:15

Proc ne? Kdyz cestujete, pijete take piva jinych jmen, navic - v kazde zemi ted vznikaji nove "mikropivovary" s novymi pivy. Vsichni s zvykame a ochutnavame, tak snad i cesky muz doma v Cesku:-)

2 0
možnosti

naše věci nechte na nás, pane Ranku ;-)

0 3
možnosti

Věřím tomu, že český nevzdělaný buran se vykašle na nějaké přejmenovávání a zůstane u pití toho co mu chutná a vykašle se na to, z čeho mají profit páni poslanci a politici.

1 1
možnosti

Odhaduji, ze tomu vami jmenovanemu je uplne jedno jak se to jmenuje a jak to chutna. Nejdulezitejsi bude kde je to nejlevnejsi.

3 0
možnosti

Dalším důsledkem takového zbytečného přejmenování může být vzrůst naštvanosti lidí na EU a chuť následovat Británii...

1 3
možnosti

J21a86r69a 86R28a98n35k

4. 7. 2016 19:18

To bude nejlepsi duvod, te polovine, ktera stale vzpomina na pomazanky ted jeste pivo.....jak to preziji? Viva la resistance! Viva la revolution!

2 0
možnosti

Tak ten cesky " rum" opravdu zadny rum nebyl, stejne jako ta margarinova nahrazka nikdy nebyla maslem.

S temi pivy to je zrejme iniciativa nejakeho horliveho poslace ktera se po mnoha doplnujicich zmenach v parlamentu dockala teto podoby.

V mnoha evropskych zemich maji nadale pivovary sve tradicni znaceni a nikdo Jim nic neprikazuje. Jen jsem si vsiml, ze u tech vychodonemeckych nejak zmizelo jejich byvale oznaceni Vollbier tedy novoceske plnopivo.

3 1
možnosti

My jsme nikdy neměli problém s margarinem, jako náhražkou másla, jedinej, který bolševik vyráběl se jmenovalo Juno a nebylo k žrádlu. Po revoluci ho okamžitě přestali vyrábět. Asi jste mě na mysli "Pomazánkové máslo". To sice byla náhražka, ovšem mimořádně zdařilá, zdravá a z mléka. Vyrábí ho dodnes mnoho mlékáren a je skoro tak drahé, jako máslo. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
Ředitel přerovského pivovaru Zubr, který se v pivovarnickém oboru pohybuje již téměř dvacet let a disponuje bohatými zkušenostmi – z brigádníka se vypracoval až na pozici sládka a ředitele úspěšného pivovaru.

Seznam rubrik