Zubrfest 2014:Oslava tradiční výroby piva v Přerově i příchodu léta

V sobotu 21. června otevře přerovský pivovar Zubr své brány všem konzumentům a příznivcům zlatavého moku, který se v něm již hezkou řádku let vyrábí. Stane se tak v den astronomického příchodu léta, který oficielně začíná pár minut po poledni, konkrétně 21.6.2014 ve 12.51 hodin.

Letní období bylo vždy historicky spojeno v myslích lidí s optimismem a společenskými, kulturními i gastronomickými akcemi. To vše nabídne i letošní Zubrfest. A jak často praví různé reklamní slogany, také ještě něco navíc. Návštěvníci našeho pivního festivalu budou totiž moci jako první ochutnat nové pivo, které by mělo být oficiálně uvedeno na trh na podzim letošního roku. A protože pivo vyrábíme pro lidi, rádi bychom také znali jejich názor na jeho chuťové a aromatické vlastnosti. Naši konzumenti se mohou podílet i na konečném názvu tohoto nového piva. Na facebooku probíhala soutěž, kde jsme společně s našimi fanoušky vybírali nový název.

Součástí Zubrfestu bude jako obvykle bohatý program. Například vystoupení zpěvačky Věry Špinarové nebo hudebních skupin Walda gang a Monkey Business, a také atraktivní sportovně – adrenalinová free style motokrosová show v podání Petra Kuchaře, mnohonásobného mistra ČR. I letos bude návštěvníkům k dispozici pivovod, který povede pivo přímo z ležáckých tanků do výčepních píp.

Pevně věřím, že všechny účastníky Zubrfestu 2014 čeká zajímavá a pestrá akce. A navíc i dobrý pocit z účasti na veřejně prospěšných aktivitách našeho pivovaru. Část výtěžku totiž darujeme na dobročinné účely. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Pluháček | středa 18.6.2014 12:20 | karma článku: 7,68 | přečteno: 274x