Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J38a43r83o93m73í44r 56Š79i60š55a
29. 1. 2014 13:04
budu s Vámi jen souhlasit, ale zároveň připomenu i podíl pivovarů na kvalitě...a dovolím si přiložit pivní odkaz
http://sisa.blog.idnes.cz/c/345855/Pivo-je-nejzdravejsi-napoj-Proti-tomu-neni-argument.html
třeba se o Zubrovi dozvím víc.
0
0
možnosti
V10l83a67s12t40i73m68i24l 13K61r92a29u96s
29. 1. 2014 12:53
Také si myslím, že v hodně našich hospodách čepují pivo špatně. Za nejrozřířenější nešvar českých hospod považuji přesycování piva oxidem uhličitým.
1
0
možnosti
- Počet článků 29
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 662x
Ředitel přerovského pivovaru Zubr, který se v pivovarnickém oboru pohybuje již téměř dvacet let a disponuje bohatými zkušenostmi – z brigádníka se vypracoval až na pozici sládka a ředitele úspěšného pivovaru.