Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

budu s Vámi jen souhlasit, ale zároveň připomenu i podíl pivovarů na kvalitě...a dovolím si přiložit pivní odkaz

http://sisa.blog.idnes.cz/c/345855/Pivo-je-nejzdravejsi-napoj-Proti-tomu-neni-argument.html

třeba se o Zubrovi dozvím víc.:-)

0 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že v hodně našich hospodách čepují pivo špatně. Za nejrozřířenější nešvar českých hospod považuji přesycování piva oxidem uhličitým.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
Ředitel přerovského pivovaru Zubr, který se v pivovarnickém oboru pohybuje již téměř dvacet let a disponuje bohatými zkušenostmi – z brigádníka se vypracoval až na pozici sládka a ředitele úspěšného pivovaru.

Seznam rubrik