Znak transformace

Bílé větrníky na rybníku Lodrant u Trusova - stejné jako vířivý pohyb naší galaxie - Mléčné dráhy... Něco zde není v pořádku - nebo naopak??? Vše je OK! Tak jak má být... Vířivý pohyb vesmírný způsobuje chaos, na něž jsme nebyli navyklí. Zkostnatělé myšlení zírá jedním směrem, myšlenky se řítí navyklým směrem - jen nadhled ukáže souvislosti a cestu vzhůru - zdola chaos, shora jednota. Atraktor chaosu se uzavírá, cesta dimenzemi pokračuje...

Westbury 2010

Vířivý pohyb vesmírný nás vede výš... Vířivé šlápoty v obilí, bílé větrníčky na rybníku. Vše je ve vířivém pohybu - až na zkostnatělé myšlení. To se ani nehne!

     http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/zahadne-kruhy-na-rybniku-pristalo-u-pardubic-ufo.html

UFO bylo viděno u Vamberku - na rybníku přistát nemuselo - jen z povzdálí sleduje vesmírnou tvorbu. Doba nazrála, dějí se skutečnosti neuvěřitelné. V Anglii jsou brány jako běžný jev, v ČR zkostnatělé myšlení udělá z rybáře vesmírného tvůrce - malíře fraktálových větrníků - jeden jako druhý! Geniální výtvor! Co však to myšlení pozemské populace a televizních tvůrců??? A znamení na Zemi přibývá...

6.3.2011 napsala Lenka:

"Včera jsem měla přesně takový sen, kdy se na obloze objevila tato spirála. Stejná byla viděna v Pardubicích na jezeře. A spirála se přibližovala a obloha se rozšiřovala a z oblohy mě pak navštívily nějaké bytosti a něco po mně chtěly, byla tam láska, přátelství a úcta, spolupráce. Žádný strach. Nevím přesně, ale vypadalo to jako spirála naší Galaxie, která se přiblížila hodně nad mou hlavu. Stáli jsme tam více lidí a byli z toho v údivu. Jen si pamatuji, že jak se otvírala obloha, byla to zvláštní energie, která rozvířila vše kolem a bylo vše bez gravitace a hodně věcí poletovalo kolem.

            Mléčná dráha:        http://youtube.com/watch?v=S7GiZMVNB20

            A její "větrník":       http://youtube.com/watch?v=aq4etCTg_WY

Ty obrázky v obilí, ledě a podobně, jsou zprávy galaktických a univerzálních bytostí, že se naše Galaxie - spirála přibližuje a vyrovnává a rozšíření vědomí se blíží. Proto se všichni připravte již teď a pracujte na svých blocích energií, které zadržují vaši energii, přijímejte, odevzdávejte, důvěřujte. Zůstávejte ve svých srdcích, kde je klid a mír. Klid a mír všem bytostem na zemi i ve vesmíru, v galaxii, v galaxiích, v celém univerzu. Všichni jsme jedna velká universální rodina. Všichni jsme jedno srdce a jedno vědomí."

Petra napsala: "Nejen multidimenzionální bytosti. My všichni jsme v podstatě zářící Láskou. Někteří si neuvědomují, co mají v sobě a kdo jsou..."

Tato krásná sdělení otevřených lidských duší si nemohu nechat pro sebe - patří vám všem.

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 7.3.2011 7:32 | karma článku: 16,78 | přečteno: 3747x