Změny probíhají plnou silou!

Obří erupce na Slunci i ve společnosti - náhlé změny počasí. Nic se neděje náhodně, přemýšlejte, máte mnohé pochopit. Proces probíhá již mnoho let a nyní velmi zesílil. Sluníčko se nám přepólovalo - čeká totéž i Zemi? Vše ve vesmíru i v přírodě má svůj řád a pravidelné cykly, jimiž my i planeta procházíme. Narodili jsme se do zvláštní doby, plné změn společenských i přírodních. Děje se zde mnoho zajímavých věcí, u kterých jsme chtěli být. Slunce i Měsíc již změnili svou pozici, póly se posunují, vše je jinak, než bylo dříve. Musíme si určit priority! Vesmír i příroda mají svůj řád - agresivní civilizace porušila řád, vytvořila chaos a ničí vše kolem sebe...

 

Vánoční dny byly plné míru a klidu jen zdánlivě. Neklid cloumá celým světem, mír již dávno neexistuje. I Evropa se ocitla na prahu války - a nejen studené. Válka i "vyhraná" zdevastuje a vylidní krajinu, jíž se toulají bezprizorní sirotci a mrzáci. Hordy utečenců vytržených z vlastních kořenů hledají domov v cizích zemích. Není to však řešení! Základním právem člověka je mít svou vlast. Zemi, v níž se narodil, má zde své kořeny, své blízké, mateřskou řeč a možnost uživit rodinu. Je třeba obnovit na Zemi řád, než se systémy zhroutí.

Změny na planetě probíhají obrovskou rychlostí - nepřipravené civilizaci - žijící v rozvratu hrozí totální kolaps. Katastrofických scénářů je mnoho - drobné přírodní katastrofy nás varují. Lidstvo se však zatím nepoučilo a nepochopilo, že láska a soudržnost lidstva a národů je nutná. Moc ani peníze nic nevyřeší - jen lidská spolupráce a vzájemná pomoc. Změna v duších lidských má sílu  odvrátit katastrofy přírodní i vesmírné, přicházejíc jako zkouška duchovní vyspělosti lidské populace.

                     Každý člověk má svobodnou vůli - záleží na něm, jak ji projeví.

 

Připraveností na celosvětové kataklyzma se honosí pouze světové elity, doufající, že kritické období přežijí v obrovských podzemních komplexech přepychově zařízených a vybavených. Netuší však, že změny přinášejí vzestup duchovní - a bezcitné entity pozemské i mimozemské  způsobující zlo na planetě uvíznou ve svých katakombách....

   

             Nový rok 2015 přinese mnoho změn - přeji aby nám i celému světu prospěly.

 

 

 

 Související článek:

19.12. 2014 erupce nejvyšší třídy X:















Sonda zachytila působivou erupci na Slunci

Americký úřad pro letectví a vesmír (NASA) zveřejnil video zachycující masivní erupci na Slunci 19/12...

 

23.12. 2014 mohutný záblesk:

 Podle zákonů fyziky, výboj jiskra (blesk) se vyskytuje pouze mezi dvěma opačnými náboji. Naše zářící Slunce je kladně nabité. Takže blízko ke Slunci by měl být další nebeský objekt, který má záporný náboj. Možná se blíží ke Slunci neutronová hvězda třídy "vrtule" Typhon:

http://isi-2025.blogspot.ru/2014/12/blog-post.html






 
 
 Děje se mnoho věcí - mnohé v rovině nehmotné - což řeší i další problémy a je nám pomáháno!
 
 

 

Autor: Tonička Plíšková | neděle 28.12.2014 12:28 | karma článku: 25,72 | přečteno: 2225x