Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

Všechny ostatní diskuze jste uzavřela. Nelíbí se Vám nesouhlas na Vaše nesmysly?

Pan Jiří Grygar je skutečný vědec, ale Vy jenom přitroublá slepice.

0 0
možnosti
JR

J13a88r95a 94R38a14n32k

8. 5. 2014 20:37

U Daenikena mate zavrenou diskusi....tak si toho maleho podvodnika uzijte, vite vubec kolikrat byl temi "zlymi", nedemokratickymi Svycary trestan;-D;-D?Bude to urcite orgasmicke....

0 0
možnosti
MK

Ano typické vyjádření sluníčkového člověka vyznávajícího vesmírnou všeobjímající lásku... Ovšem jenom do chvíle, než mu sáhnete na jeho neotřesitelnou PRAVDU ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MZ

Plne s vama souhlasim ! Je to banda, kterou je potreba okamzite zrusit aby prestala skodit pozitivnim zamerum, ktere se tu snazi vsichni alternativni vedci prezentovat. Proto vas prosim, primo zadonim a skemram, uverejnete prosim aspon nejaky malinkaty dukaz (jakykoliv spokojim se s malem, nemusi to byt nic velkeho), at je smeteme z povrchu zemskeho od ted az na veky veku ! At uz je od nich pokoj !

0 0
možnosti
Foto

Vy jste ukázkovým příkladem, že akademické tituly může získat i boží hovádko. Stačí se naučit odpovědi a ve vhodný čas je aplikovat. Fakt si myslíte, že jste vzdělanec? 

Je mi stydno, že patrně figurujete na nějaké škole a ty Vaše absurdní bláboly sdílíte z výše neoprávněné autority jiným. 

Vystrnadil bych Vás nejraději z jakéhokoliv vlivu, neb jste krajně pověrčivá a tím pádem hloupá. Už jsem Vám to psal loni. Vy, osobně Vy, patříte mezi škůdce obecné vzdělanosti a kdybyste vaše "vědecké" názory musela aplikovat ekonomicky, pak jste bezdomovcem. Nikdo by Vám za ně nedal ani korunu. Tak jste hloupá, paní doktorko.

2 0
možnosti
VH

Paní Plíšková, bludnou skálu si zasloužíte již za váš způsob ohrazení se.

2 0
možnosti
Foto

J77a95n 79P67a31v50l52í17k

31. 3. 2014 18:27

Jsou vědci užiteční, kteří vymysleli třeba ten penicilín, kardiostimulátor a jiné věci udržující lidi při životě a vědci zcela neužiteční, jako ti zkoumající vesmír nebo evoluci. Na to, abychom zjistili, že neexistuje žádná evoluce nebo že o vesmíru se nic nedozvíme, pokud se nanaučíme jím cestovat dále než na Měsíc, stačí jen logické myšlení. Nejrozumnější je zastávat stanovisko: "Všechno může být jinak", protože pravdu zná jen Bůh a ten je nepoznatelný. Viz Goedelův axiom. "Neexistuje systém, který by mohl poznat sám sebe." Marně se snažím poznat, kde bere Tonička tu jistotu...

1 1
možnosti
BT

nejlepší prdět doma u televize a tvrdit že vědci jsou na nic

0 0
možnosti
PJ

Celej ten spolek Sysifos by zasluhoval rozpustit...

1 1
možnosti
VH

Proč. Mají názor a prezentují ho. Vám se nelíbí - tak rozpustit? Vy jste pro diktaturu?

1 0
možnosti
MD

A ještě drobnost... výzva k sepsání "pěkného článku", kterou vkládáte do pera z_opice_rozhodně_nepocházejícího velmistra Hájka, je ve skutečnosti douškou z článku vysvětlujícího důvody udělení balvanu Protiproudu z webu Sisyfa.

Lepší příklad způsobu, jakým lidé okolo konspirací/ufo/alternativního čehokoliv pracují s informacemi, bych hledal těžko.

0 0
možnosti
Foto

Hájek je stejné hovádko, jako Plíšková, jen si melou každý svoje postoje.

OK, Hájek nepochází z opice a Plíšková je opice. Liší se to nějak? Krom toho, že jeden z těch názorů je vědecký a druhý subjektivní? A zjistěme, který je který.

2 0
možnosti
Foto

Antoníno, Antoníno! S vámi to nedopadne dobře! ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik