Život smrtí nekončí...

Je věčný, jak nám sděluje i Bible. Zážitky lidí přeživších klinickou smrt jsou dokladem existence vědomí i v okamžiku, kdy již tělo ztratilo poslední známky života. Člověk vnímá vše, co se s ním děje, slyší slova příbuzných i lékařů, vidí světelný tunel a světelnou bytost, která mu umožní pokračovat v pozemském životě a splnit zde své povinnosti.

Svědectví o těchto zkušenostech s pacienty zachytil Dr. Moody v knize "Život po životě". Stejné skutečnosti z lékařské praxe vypráví i MUDr. Jiří Staňa z Jeseníku:

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/219490-prezili-klinickou-smrt-vedomi-je-pry-nikdy-neopustilo.html

Tyto příběhy zaslané emailem přítelkyni z Vyškovska vyvolaly zajímavý ohlas - vzpomínku na vlastní zdravotní problém, nesnesitelné bolesti, proletění tmavým tunelem ke světlu, setkání se se světelnou bytostí i zemřelými členy rodiny:

"Celý život se odehraje jako film - proletíte kolem naší modré nádherné planety, pohybujete se v bílém světle a současně jste tím světlem - přitom jste stále "stříbrnou nití" spojeni se svým fyzickým tělem. Po celou dobu cítíte bezmeznou lásku ke všemu a ke všem. Jste tou láskou a milujete i ty, o kterých jste si myslela, že Vám ubližují. Ta láska nemá hranic a lidskými slovy ani přirovnáním k pozemským věcem se nedá vyjádřit."

Byla jí ukázána i budoucnost, ač nevábná, rozhodla se její duše pro splnění rodinných povinností vrátit a překonat obtížné období.

Nejen do budoucnosti, ale i do minulých životů můžeme nahlédnout v nižších hladinách mysli vědomě, některým se otvírají zážitky z minulých životů ve snu, aby pochopili věčnost svého bytí, jen málokterým zůstalo okénko v podvědomí pootevřeno a nakukují již od dětství do scén předešlého bytí...

"Pochopíte-li, že vaše duše je součástí absolutna, uvědomíte si, že smrt neexistuje, možný je pouze vznik a zánik hmoty, ať se jedná o kámen, strom nebo lidské tělo.

Absolutno pulzuje jako všechno ve vesmíru - jsme tedy součástí všeho - i každá naše myšlenka!

Myslete jen pozitivně, základním citem musí být láska, protože ta je podstatou absolutna. Láska je princip, který cokoli spojuje (aby nepřevládly rozkladné principy) - proto každý, kdo se setkal s personifikací Absolutna = Bohem, pocítil nekonečnou, nevyjádřitelnou lásku," napsal kolega Jan Pavlík na badatelském webu: http://k.n.o.b.sweb.cz/

 

PS: 11/1 2011 ve 20:00

Velice děkuji všem moudrým a citlivým lidem, kteří pochopili obsah a smysl tohoto článku a těší mě, že je nás hodně. Chápu i ty, jimž tyto skutečnosti prozatím nic neříkají - ale jsou ochotni se zamyslet. Individua vychloubající se vzdělaností a intelektem - bez tolerance, moudrosti a úcty k druhým - považuji spíše za roboty jimž chybí lidskost = láska a cit. Moc mě mrzí, že část naší vědecké veřejnosti klesla k tak nízkým morálním hodnotám v touze po úspěchu, postavení a hlavně financích. V diskuzi nemají dostatek taktu ani u citlivých témat. Kdo chce z válek profitovat, víc ztratí než získá...

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 10.1.2011 11:20 | karma článku: 25,30 | přečteno: 4526x