Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Anup1

9. 9. 2011 14:06
Skeptici !

Pro vás,kdo třeba nechodíte na blog pana Karla Drábka,sem dávám stejný odkaz:čtěte také články na stránce Matrix 2001.O chemtrails,transformaci atd.,jsou přístupné ,(bez registrace),pokud vás zajímá,že existují lidé,kteří vidí jinak,než vy a umí to moc hezky sepsat. :-)

0 0
možnosti

pimpulin

25. 8. 2011 12:14
Toničko!

Všechno nej a hodně sil a invence Vám přeju k blížícím se narozeninám!

A teď Vám chci napsat zase něco ke škodám způsobených šlapači obilí. Navštívil jsem totiž po sklizni kruh u Kudlovic, o kterém jsem Vám už psal (dřív jsem se tam nedostal). Musím říct, že jsem byl poprvé z toho, co jsem v kruhu viděl, úplně paf! Téměř všechno obilí, které předtím leželo pošlapáno nazemi, bylo SKLIZENO! Takovou mají zemědělci dneska techniku! Zbylo jen malé množství klasů, které kombajn nesebral, ale odhadnul bych ho tak max. ma 7% plochy. Spíš ještě míň. Jestli chcete, pošlu Vám fotky. Chápete co to znamená? Škoda na obilí, (pokud je to tak všude), musí být úplně minimální, zdaleka nedosahující nejen 150.000,- (což jsem Vám doufám dostatečně vyvrátil minule), ale ani těch 5.000,- o kterých tu tak moudře diskutoval pan Čermák. Souhlasím s Vámi v tom, že škoda je škoda ať je jakkoli malá, ale ve světle mých nových zkušeností si myslím, že se tu zlobíte a nadáváte na "šlapače" skoro zbytečně...

0 0
možnosti

pimpulin

25. 8. 2011 12:16
Re: Toničko!

A stále nechápu, proč nehudrujete taky na vesmířany, kteří podle Vás tvoří kruhy. Obilí přece zničí taky a nějaká vyšší úroda jej nenahradí.

0 0
možnosti

Tonička

20. 8. 2011 23:42
Prosím o informaci - páni astronomové

Kolikrát v dnešní noc vyrazily stíhačky v ČR za neznámými objekty? Byl veliký pohyb, že jo? To jste na hvězdárnách koukali a co chudáci piloti, musí to být nepříjemné pronásledovat ufíčka - nechte nám je klidně létat nad hlavami...VMají asi důvod být zde v takovém množství.

0 0
možnosti

Anup1

21. 8. 2011 11:00
Re: Prosím o informaci - páni astronomové

Je to opravdu těžké.Oni všichni tito zaměstnanci mají strach ze ztráty zaměstnání,kdyby neposlechli,či o všem promluvili...Jako důvod se udá,neuposlechnutí rozkazu a že jsou psychicky nemocní,proto ke svému povolání nezpůsobilí...Jak už se stalo přece i u nás,dvěma pilotům.

Ze strachu jednají i jejich nadřízení,protože ze stejných důvodů se bojí i oni zas svých nadřízených....

0 0
možnosti

MZak

17. 8. 2011 16:03
Uff, ted jste mi vyrazila dech...

Cituji dole z diskuze: "Z informací,které máme od mimozemšťanů vám sděluji,že jim při tvorbě obrazců zrna nevypadávají.Obilí je totiž pokládáno energetickým vírem a energie je vpravena a to natrvalo,i do půdy....". Pani Pliskova, prosim,kdyz uz udrzujete takto blizke komunikacni vztahy ohledne pouzivanych technologii s mimozemskou civilizaci,smel bych Vas pozadat,aby jste v dobrem a ve jmenu celeho lidsva pozadala Vase pratele,aby nam poradili jak tuto energii detekovat?Nemusime ji umet vyrabet, staci ji pouze mit moznost rozpoznat. Priserne by to pomohlo k naprave lidstava a vubec k oddeleni povestneho "zrna" od plev a vlastne by to znamenalo uplny prerod lidstva. Maly krucek pro cloveka,ale obrovsky krok pro lidsvo. Vlastne by to znamenalo vse o co se snazite a pritom jim by to vubec neublizilo...zkuste to, prosiim. Vlastne zkuste ziskat,zeptat se jich na cokoliv, mimo dohadu...dekuji

0 0
možnosti

MZak

17. 8. 2011 16:22
Re: Uff, ted jste mi vyrazila dech...

A s tim, ze jim ta zrna nevypadavaji Vam verim, opravdu Vam to verim... Ono je totiz jedno jestli vypadnou nebo nevypadnou, on ty klasy kombajn nezvedne a nasledne je traktor zapracuje do pudy "podmitanim" takze se tam stejne dostanou a pak zaoraji. Tak jsem rad, ze si mimozemstane davaji praci s tim, aby nevypadly sice je to v konecnem dusledku jedno, ale snaha se ceni... Na zaoranem poli se pak meni plodina a pripadne obili prez zimu vymrzne...ale to jako Prazak nemuzete vedet :)

0 0
možnosti

MZak

17. 8. 2011 15:29
Neodvadejte pozornost ????

Neodvadejte pozornost a zamerte se na podstatu....vsak to je jedine o co vas tady porad zadame. Prosim Vas, uz nam tedy konecne reknete o co jde...protoze vy porad tvrdite, ze nam nekdo lze a stale neco zakryva, ale zatim jste nerekla o cem nam lzou a co vlastne zakryvaji a kdo jsou ti oni ? Protoze odmitam tvrzeni, ze ti ONI jsou pracovnici hvezdaren a astronimickych institutu :) Kdyz se po dlouhych dohadech konecne k necemu dopracujeme, a nekdo se vas zepta jako to vite, tak odpovidate, ze je nutne "VERIT". Takze vasimi slovy : "Neodvadejte pozornost a zamerte se na podstatu..." a ja dodavam : "A uz nam konecne reknete jakykoliv fakt a ne pohadku..."

0 0
možnosti

Tonička

15. 8. 2011 21:50
Neodvádějte pozornost a zaměřte se na podstatu!

V ČR zdokumentováno od roku 1972 téměř 400 kruhů v obilí, létají nad nimi stále hustěji neznámé objekty - tohle nám objasněte vědci a racionálně myslící skeptici! 8-oCo se vlastně děje???!!

0 0
možnosti

markyz.Gero

16. 8. 2011 10:53
Re: Neodvádějte pozornost a zaměřte se na podstatu!

létají nad nimi tak maximálně skřivani a 400 kruhů za téměř 40 let není nic moc

0 0
možnosti

pimpulin

15. 8. 2011 9:42
REÁLNÁ ŠKODA

Zdravím Toničko! Dal jsem si tu čtvrt hodinku práci a našel na fb CircleArta nákres obrazce u Velešovic. Nevím, jak je velký, ale Vy píšete 100 nebo 160m. Vrátím se teď k reálné škodě, kterou tam vesmířani (podle Vás) nebo lidé (podle mě) udělali. Má-li obrazec délku 160m - plocha kruhů je celkem 2 187m čtverečních, tj. 0,2187ha. Má-li obrazec délku 100m - plocha kruhů je celkem 822m čtverečních, tj. 0,0822ha(!). Při letos zveřejněném výnosu pšenice 5,3t/ha a ceně (té dražší, potravinářské) na Newyorské burze 4 524,-Kč/t (naše výkupní cena je ale mnohem nižší) je škoda následující:

obrazec 160m - zničeno 1,159t pšenice v ceně 5 243,-Kč

obrazec 100m - zničeno 0,436t pšenice v ceně 1 972,-Kč

Z toho vidíte, že buď Vy nebo zemědělci jsou bohapustí lháři a zaslouží trest.

Aby bylo jasno - neobhajuju nikoho, kdo šlape obilí či jinak ničí cizí majetek. Od takového počínání se distancuji a je mi proti mysli. Počítal jsem to jen proto, abych Vám ukázal, jak málo hodnověrné jsou Vaše informace.

0 0
možnosti

Liborcermak

15. 8. 2011 15:39
Re: REÁLNÁ ŠKODA

Mám za to, že pokud škoda na cizím majetku přesáhne 5000,- Tak už jde dle zákona o trestný čin.

0 0
možnosti

pimpulin

14. 8. 2011 11:07
naučte se používat naši řeč

Paní! Jak to vlastně myslíte s opakujícími se kruhy? Musíte nám totiž napsat, co vlastně máme vysvětlovat!? Jakože se objeví stejný kruh na stejném místě? Nebo jiný kruh na stejném místě? Nebo jiný kruh na jiném místě? A myslíte jakože jeden kruh zmizí a až za nějakou dobu se objeví ten další? Nebo že přijdete k poli, vidíte kruh, pak jdete domů a přijdete na stejné pole další den a je tam ten samý kruh a Vy si myslíte, že se znovu objevil? Vám je totiž fakt těžko porozumět... NAvíc všecny důkazy o znovu se objevujících kruzích (pulsační kruhy??) máte asi jen Vy - nám je to totiž putna a výskyt kruhů nesledujeme.

Takže jak?? ;-D8-o

0 0
možnosti

Tonička

13. 8. 2011 18:53
Vysvětlíte mi páni skeptici znovu objevování obrazců???

A dokonce několikrát za sebou a zdokumentované? Byli jste se někdy vůbec v kruzích v obilí podívat, když si dovolujete vášnivě diskutovat  - jak obvykle o ničem, jelikož nic nevíte!RvV kruzích jste nebyli, snímky, dokumenty, videa a literatura - nic vás nezajímá - nic neznáte, jen bohapustě žvaníte!RvZítra ve 13 vyběhněte od ďáblické hvězdárny s prkny - předvést jak "lidé" tvoří kruhy - jestli aspoň hopkat v obilí umíte???;-D8-o8-o

0 0
možnosti

markyz.Gero

13. 8. 2011 19:07
Re: Vysvětlíte mi páni skeptici znovu objevování obrazců???

kde se to opakovalo a kde je to zdokumentované?, nikde samozřejmě snad jen vaše bájné lhavost to tak vidí a vás se opravdu nebudeme ptát jestli smíme diskutovat nebo ne když píšete ptákoviny můžete očekávat že i tak budou hodnoceny, vy umíte jen vykřikovat co ostatní nevědí ale nejste nikdy, opakuji nikdy, doložit že vy něco víte a nepleťte si vaši víru v mimozemské pumprlíky se skutečnými důkazy

0 0
možnosti

markyz.Gero

13. 8. 2011 14:31
je až neskutečné jakou kravinu

je paní učitelka dějepisu schopna vyplodit jen aby obhájila své bludy( je to k pochopení jelikož vyvrácení mýtu o mimozemšťanech by ji přineslo finanční ujmu a pokles obdivu u stejně postižených jedinců) takže nyní paní badatelka tvrdí že kruhy v obilí, samozřejmě ty pravé, znásobují produkci v příštích letech na stejném místě, pominu to že plodiny se na polích střídají a když si vezmu její myšlenku musí na místě kruhu vzniknout hustější porost plodin kruciš proč nikdo nikdy takový porost na místě kde byl předtím kruh nepozoroval? pak nám logický vyplývá že všechny kruhy vytvořili lidé což je pro naši lektorku věd nesmyslných a legračních poněkud kruté zjištění, jenže ona to nikdy nepochopí neboť míra zaslepení přebíjí i ten zbytek rozumu a věrný fámulus Čermák bude přitleskávat ;-D

0 0
možnosti

dolch

13. 8. 2011 15:16
Re: je až neskutečné jakou kravinu

Ještě je teoreticky možné, že obilí vyrostlé příští rok na tom kruhu má dvojnásobně dlouhé klasy oproti těm okolním. Ale taky si nemyslím, že by toto někdo někdy zdokumentoval. Ale možná je to správný směr, kterým by se bádání našich badatelů a badatelek mělo ubírat. Aspoň bychom konečně měli něco konkrétního :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik