Zářící obrazec v obilí u Bohdánku v Českém ráji.

Zvláštní záři v poli vycházející ze země spatřil motorkář jedoucí s kamarádem nakoupit do večerky - ve svátek Den upálení mistra Jana Husa.V lánu zrajícího obilí, v dolíku obklopeném kopci vycházela od země záře. 

Motorkáři zastavili a sledovali podivný úkaz sílící se stmíváním. Záře se tmou zesílila a v ní uviděli malé zářící postavičky výšky 80 - 120 cm. S údivem pozorovali necelých 10 minut výjev v poli asi 50 metrů od silnice. Náhle vše pohaslo a obrazec byl hotov.

Druhý den piloti Aeroklubu Hodkovice nad Mohelkou pořídili nádherný snímek obrazce ze silnice neviditelného. Lidé si však k němu brzy našli cestu. Těšili se jeho krásou a dokonalostí jeho tvarů  i pohodou a  energiemi, jež z něj vyzařovaly. 

Navštívila jsem prozářené místo brzy po objevení a užila si krásné letní pohody v obrazci s milými a zvídavými lidmi uprostřed Českého ráje.

Ani po pokosení lánu obilí obrazec neztratil svůj tvar, krásu a přitažlivost, lidé do obrazce stále proudili.

Nádherné zážitky, snímky, videa, láska k přírodě, zemi, rodině s níž přicházejí, přátelé s nimiž se setkáváme, to vše posiluje duchovnost a soudržnost národa.

I pochopení skutečnosti, že vše může být úplně jinak, než nám je předkládáno a sdělováno médii.

                        Cestu k poznání pravé skutečnosti musíme hledat sami.

Mnoho zážitků a informací si lidé sdělovali, posílali emaily - lidská srdce se otevírají změnám a pohledu na sebe sama, svět a celý vesmír.

Úžasné video z dronu zachytilo i jemnohmotný svět v obrazci plném energie a poletujících zářících energetických kuliček - mimozemských objektů nebo sond? Nad obrazcem se klene jemná ochranná energetická clona.

Tyto skutečnosti většina z nás zatím svým zrakem nevidí - ale digitální kamery a foťáky tuto energetickou zvláštnost již zachytí. Prostě vidí lépe než my!

Díky všem lidem s otevřenou myslí a srdcem lidstvo postupuje ve svém poznání krůček po krůčku k vyššímu poznání a tím do vyšších sfér.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | neděle 29.7.2018 16:52 | karma článku: 23,02 | přečteno: 888x