Všichni jsme děti Boží

Nejsme z opice! Mě i Vás stvořil Bůh nebo božské bytosti. Máme duši spějící k božství přes četné chyby a mnohá vtělení. O Velké noci Ježíš Kristus, syn Boží, vstává z mrtvých a  jeho duše si obléká nový šat...

Udělení Zlatého Bludného balvanu mluvčímu prezidenta ČR - panu Petru Hájkovi - je fraškou nad frašky. Dne 20.4.2009 na zasedání Centra pro ekonomiku a politiku pronesl k tématu "Darwin a darwinismus" přednášku "Já z opice nepocházím". Tímto vyrazil dech všem vědcům ze Sisyfa, v čele s panem Grygarem, katolíkem a prý i věřícím...

A tak hlavní ANTICENA udělená 8.3.2010 Strašným Sisyfem, z rukou astrofyzika a katolíka Jiřího Grygara, putovala na HRAD.

Mikrob ani Darwinova opice, coby předchůdci člověka se opravdu - ale opravdu do velikonoční tradice nehodí.

             Velikonoce jsou o tom - že jsme z nějakých vajec - nebo geneticky stvořeni???

"Bůh stvořil člověka k obrazu svému", hlásá Bible, svého syna poslal na Zemi, aby připomněl člověku účel jeho životní cesty, jež smrtí nekončí. Svou bezbřehou láskou a obětováním se nás vykoupil a uvedl v život věčný.

Neříkal: "Klanějte se mikrobům a opicím, coby svým předchůdcům, z nichž jste se vyvinuli."

Ale říkal: " Následujte mě - máte život věčný."

                                        A kdo je tady věřící a kdo je farizej???

Dodatek:

Jen naivní a směšní lidé přikládají váhu hmotě, pomluvám, klepům a bulváru,

moudří však hledají poučení v pravdě starobylých knih a dávných civilizací,

v poselství šířeném (ne církvemi - to jsou pouze světské instituce)

mesiáši a avatáry a jejich odkazem dnešku:

Všichni jsme děti Boží, naše duše je věčná, energetická, procházející různými dimezemi a vtěleními, aby se navrátila zpět ke svému Zdroji, Stvořiteli, Bohu. V hmotné dimenzi může pobývat pouze v hmotném těle, funkčním v této dimenzi.

Otázka nezodpovězená lidstvu dosud teology ani vědci, ač jsme to dnes schopni pochopit, tedy zní:

    " KDO STVOŘIL TĚLA POZEMŠŤANŮ A JAKÉHO GENETICKÉHO MATERIÁLU POUŽIL. JE V LIDSKÝCH GENECH VŠE V POŘÁDKU? PROČ TOLIK AGRESE A ZLOBY - DOKONCE I ZABÍJENÍ VLASTNÍHO DRUHU!?? "

Chceme pochopit Vesmír, teorii Velkého třesku, vznik černých děr - a zatím jsme sami Černou dírou Vesmíru nebezpečnou i sami sobě a svým bližním.

    

Autor: Tonička Plíšková | neděle 4.4.2010 12:44 | karma článku: 16,97 | přečteno: 2559x