Vřelé přijetí pana Danikena v Olomouci i Pardubicích po 8 letech.

Mimozemšťané bezpochyby existovali a navštěvovali Zemi v dávných dobách a navštěvují ji dodnes. Jejich působení je zdokumentováno v literárních pokladech všech pozemských civilizací, které si jich neskonale vážily, uctívaly je, přijímaly je za své učitele, přinášející jim nové poznatky a vedoucí je k dodržování vesmírného zákona. Lidé je považovali za své starší, moudřejší a dokonalejší bratry a nazývali je "bohy." Božstva k nim sestupovala s nebes, přinášela jim dary i detailní technické i hygienické rady a poznatky. Stavitelské a technické památky z doby předpotopní též poukazují na vyspělé tvůrce s dokonalými technologiemi - ne primitivní civilizace doby kamenné.

 

První přednáška Ericha von DÄNIKENA v Praze se konala 11. a 12. 11. 2005 :   “Nevyřešené záhady minulosti” poukázaly na nezbytnost změn v myšlení lidí a přijetí skutečnosti, že nejen na naší planetě, ale i ve vesmíru je leccos jinak, než je nám bylo a je oficiálně předkládáno.

„ Praha i její publikum mě velmi nadchlo, a proto rád navštívím i další města této nádherné země v srdci Evropy,“ řekl pan Däniken a slib pečlivě plní.

Ve dnech 18.-24.10.2006 navštívil světoznámý spisovatel a badatel Pardubice, Olomouc, Ostravu, Brno i České Budějovice, roku 2007 Liberec, Ústí nad Labem, Karlovy Vary, Plzeň a v roce 2010 SR, Brno i Jihlavu.

  Záhady dávné minulosti - na něž věda nepřináší odpověď- ožívají před očima návštěvníků.

V magickém roce  2012 připravil na květnové turné nové téma: "Návrat bohů". Posluchači v Praze, Hradci Králové, Táboře i Plzni toto téma s radostí uvítali. Téma "Tajemný Egypt" shlédlo publikum v Kladně a Písku, v letošním turné - 2014 - v SR, Olomouci a Pardubicích.

Erich von Däniken si oblíbil malou zemi v srdci Evropy a její vděčné obecenstvo - těšící se na další turné u příležitosti 80. narozenin pana Dänikena.

"Před mnoha a mnoha lety se na oběžné dráze kolem Země pohybovaly gigantické kosmnické lodi. Staří Indové tato plavidla nazývali města na obloze. Jednoho dne prý z těchto měst na obloze sestoupila menší plavidla, nazývaná vimana. Podobné objekty vídaly i jiné staré civilizace, nazývají je jinými jmény, ale význam je vždy stejný - spojení s bohy. Tu a tam prý tyto věci přistávaly a braly s sebou lidi do měst na obloze."

Zakladatel archeoastronautiky Erich von Däniken nás na tyto skutečnosti upozorňuje již téměř půlstoletí. Svými knihami ovlivnil miliony čtenářů, film i televizi. Lidstvo pozvedá hlavy vzhůru, očekávajíc návrat svých bohů...

 

            Foto z přednášky a autogramiády a rozhovory s panem Dänikenem:

                                           www.daniken.cz/cs/uvod

 

            Videorozhovor:           

                           INTERVIEW S ERICHOM VON DÄNIKENOM (youtube)
                                       12. 5. 2014 Bratislava, Hotel Devín
                                      natočil internetový portál CEZ OKNO

„Historické knihy a učebnice podľahnú skaze, splesnivejú, zhoria - nie však povesti."Erich von Däniken

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 19.5.2014 9:15 | karma článku: 14,90 | přečteno: 930x