Volební show vrcholí...

Šaškující umělce, intelektuály a pubertální studentíky doplnili i velevážení členové Akademie věd zviditelňující podpisy v peticových arších svou podporu "světovému ochránci" českých zemí a práv našeho lidu. Jak komické!

 

 

Marxističtí intelektuálové prošlí studiem VUMLu, mnozí vázáni v tajných službách našich i cizích, vyšlou s radostí na Pražský hrad spícího Karla, také snadno převlékajícího kabát stranický i národnostní - žádný problém na cestě za slávou a bohatstvím!

Karla na Hrad - ať se dobře vyspí - v podhradí mají myši rej! Umění i vědu Karel zasype dotacemi, církvím protlačil parlamentem tučnou preberendu restituční - stádo ovcí církevních v čele s panem Vlkem též vlastizrádného Karlíka podpoří. Jak výborně promyšleno a připraveno - za přizvukování všech německých médií... Prý asi došlo i k zneužití podprahových informací vložených do vysílání či hudby, že jste se nám v Praze tak do Karlíka zbláznili!

                                               Volební show se chýlí k závěru...

Ty, lide český - volíš svého člověka na PRAŽSKÝ HRAD - ač není dokonalý (a kdo je), v mnohém se mýlí, má rád svoji vlast (v tom nelže), nezaprodá ji vyhořelým strukturám knížecím a církevním, ani pochybným "elitám" místním i světovým. Poučen ze svých chyb už je snad dost.

 

Národ český a moravskoslezský pak nalezne v SRDCI EVROPY svou vlastní a nezávislou Cestu...

                 Volební cesta - je o lásce k národu a vlasti (ne ke Karlíkovi)- o ČEŠSTVÍ.

 

 Související články - velmi jemné, ale pravdivé:

http://skutecnosti.cz/slechticka-tradice-karla-schwarzenberga-zavazuje-k-cirkvi/

 http://skutecnosti.cz/o-prezidenta-mozna-vubec-nejde/

 

Autor: Tonička Plíšková | středa 23.1.2013 21:03 | karma článku: 25,79 | přečteno: 1153x