Veselé Velikonoce nebo snad Vánoce ?!?

Není to legrace - časy se změnily - roční doby přestaly existovat - počasí si dělá co chce. Před týdnem přicházela přání veselých Velikonoc a k ránu mě vzbudil ženský hlas: " Veselé Vánoce!" Více nesdělil...  

Týden jsem přemýšlela, co se bude dít? Ukřižování a zmrtvýchvstání - nebo zrození Ježíše? Co vlastně přichází?  Velikonoce proběhly jen s mírným ochlazením po předchozích krásných dnech a pak příroda odpověděla plnou silou:   V Á N O C E!   Zavalila nás sněhem a ledem hned po Velikonocích, dle proroctví Sibyly.

 

Co bude dál netuším. Telepatické zprávy občas přijdou a s velkým předstihem. Nutí nás k přemýšlení a sdělují, že máme velké schopnosti a nejsme zde sami. Někdo ale ví vše dřív!

Chováme se však jako hloupé děti, či mocichtiví Římané či hrabiví kněží z Jeruzalémského chrámu. Ani za 2 tisíciletí lidstvo nezmoudřelo. Touha po moci, majetku ovládání druhých! 
Války, vraždy, podvody, okrádání druhých a vydírání. Ničíme sami sebe i planetu. Ale nejvíce škodíme sami sobě. Naše duše se rodí na této planetě opakovaně, dokud se nezměníme. Ničíme-li planetu, kopeme si pod sebou vlastní hrob.

Český národ se mnohdy neumí bránit a nechá na sobě dříví štípat. Musí se však naučit říci dost a setřást ze sebe všechny pijavice a prevíty - místní i cizí.

Moudré a vědoucí bytosti chodí mezi námi a sledují, zda se měníme a nastává pokrok.

 

Věčně nám planetu nebudou chránit a o nás pečovat. Musíme se vše naučit sami.

 

Předmět: Sněhová kalamita v Jeseníkách 19.4.201Od 19.4.2017 do 2.5.2017 se měla konat výluka tratě z Hanušovic do Jeseníku. V noci z 18. na 19.  dubna začalo sněžit. Ráno se výluka konala, vlaky nejezdily, práce na trati se nemohly  provádět a výlukové autobusy jezdily jen z Hanušovic do Branné.  V Branné  napadlo 60 cm sněhu . Přes Ramzovské sedlo byla doprava zastavena. Z tohoto povelikonočního nadělení měli radost jen děti:          

                                                        

Jesenicko bylo tak jako vždy odříznuto od zbytku republiky a televizní štáby se na letních pneumatikách nikam nedostaly, maximálně za Olomouc. I Bruntál byl nad jejich síly.

Ráno ( 27.4.) díky paní Rychlé z Filipovic se moderátoři na Nově mohli divit další dávce sněhu.

                                              

Anomální jevy v měsíci dubnu  však zasáhly celou naši planetu - záplavy, požáry, zemětřesení, požáry:

https://geocenter.info/video/anomalnaja-pogoda-57

Pochopí lidstvo nutnost změny svého myšlení a chování k sobě navzájem, planetě i vesmíru???     

                    Nebo bude tupě čekat na celosvětovou katastrofu.   

 

Autor: Tonička Plíšková | středa 19.4.2017 17:59 | karma článku: 14,97 | přečteno: 320x