V Čechách v obilí radarový systém na Moravě smějící se medvěd!

Medvěd či medvídek? Kuriózní agrosymbol - Méďa Béďa mile rozesmátý! Komu se směje? Nám natvrdlým lidem, nebo radaru, z čeho má takovou legrácku? Kdo jsou tvůrci zajímavého agrosymbolu, co nám chtějí sdělit? Mladí skeptici to jistě nebudou, circlemakers astronomy by si zvolili docela jiné náměty tvorby. Záhadami se to  u médi Bédi jen hemží, což není silná stránka "kruhošlapců". Jak to tedy je, kdo kruhy tvoří? Nažhavme mozkové závity, zapojme obě hemisféry, rozluštění nebude jednoduché...

Agrosymbol u HlukuVítek K.

Sláva prvních letošních kruhů na Moravě - hlavy medvídka na svahu u města Hluk - obletěla bleskově  deníkem "BLESKEM" 7.7. 2008 celou republiku: " Nikdo z lidí by to nevytvořil. Je to náročné a všichni jsou děsně líní. Obrazce dělá energie," sdělil tisku místní obyvatel Václav Píštěk (51), který si říká moravský guru a věnuje se léčitelství.

V souvislosti s výskytem obrazce se přihodily i jiné záhadné skutečnosti, občané viděli letět svítící objekt, který se rozdělil na dvě části a poté zmizel. Badatel Pavel Kobza nafotil při výzkumu v obrazci 2 energetické koule. Agrosymboly se u města Hluk objevují pravidelně, čím je půvabné městečko tak přitahuje?

Obrazce naopak přitahují vnímavé mladíky, kteří rádi fotí. Že by běhali v noci po polích, tvrdě pracovali a zadarmo? O tom nemůže být ani řeči. Rozměry piktogramu jsou úctyhodné! Webová stránka mladého pana Vítka - kvítka je plná zajímavých fotek sportovních i jiných aktivit. Snímky medvídka z těchto stránek, byly nafoceny kupodivu již 2.7.2008 a označeny nápisem " Víme, jak vypadají! " Co zajímavého o záhadných jevech v kraji se stále opakujících ještě asi vědí občané a mladí lidé v Hluku?

Piktogram hlavy medvídka sice vypadá zdánlivě na nevinnou dětskou zábavičku - ruského medvěda hlídajícího si své bývalé teritorium jsme však podpisem smlouvy o radaru 2. 7. 2008 nesmírně namíchli a nemíní se své za půl století zakotvené pozice jen tak vzdát.

Agrosymboly přináší do krajiny energie i informace. Piktogramy jsou vlastně obrázkové písmo snadno čitelné. Obraz medvěda známe všichni, v souvislosti s objevením se obrazce 2.7. je třeba též přemýšlet i o všech možných souvislostech a tak nalézt obsah sdělení. Vždyť ropovod Družba se vine z Bratislavy k Hodonínu a dále do ČR medvědovi rovnou za hřbetem..

 

1. agrosymboly 2008 v ČR byly objeveny již koncem června a začátkem července:

   28.6. obrazec u Jítravy na Liberecku                                                     pšenice

        http://tn.nova.cz/red/zajimavosti/zahadne-kruhy-v-obili-na-liberecku.html

   28.-30.6. vznik kruhů kolem obce Štěrbina u Teplic                               pšenice 

  http://teplicky.denik.cz/zpravy_region/v-poli-se-objevily-podivne-kruhy-20080701.html

   2.7. obrazec u Hluku na jižní Moravě                                                     pšenice

   6.7. soustředné trojkruží u Plumlova na Prostějovsku                           ječmen

           http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/kruhy-obili-20080707.html

   8.7. obrazec u Plumlova                                                                         ječmen

 

Nové nálezy: 

   10.7. u Českých Budějovic                                               pšenice

         http://www.ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/ufoni_cb20080711.html

  11.7. Rousínov u Brna - kruhy jako olympijské 1větší, 3 menší  jižně nad městem                                            

  20.7. Hodonice, Tasovice u Znojma - obrazec z geometrikých tvarů        pšenice

 

Obrazců v polích neustále přibývá - záhadných jevů s nimi spojených též. Circlemakery v poli však  dosud nikdo nikdy nespatřil!?! Jejich existence není potvrzena.

Média informují o tomto fenoménu stále zajímavěji, ačkoli ne zcela přesně a odborně, kdo však může podat kvalitní a přesné informace, když výzkum je v plném proudu a zatím ještě zdaleka není ukončen?

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 14.7.2008 7:41 | karma článku: 18,20 | přečteno: 4568x