Úsvit nebo pád českých zednářů - iluminátů?

Král králů - Karel Schwarzenberg - stojí v čele českých zednářů, ne však v čele státu, jak si přál. V kauze "profesury" využil sdělovací prostředky, jež jsou ve vlastnictví jeho i dalších zednářů, k zviditelnění opěvovatele svého rodu - Martina C. Putny - nyní Král novic, jehož starý pán jmenoval svým nástupcem...

 Do blížících se voleb 2014 vstoupí "profesor" na kandidátce Zelených, strany zednářského kolegy Lišky, silnou podporu má u TOP 09, což starý pán už dávno posvětil...

Ve volbách ho podpoří všichni havlovci - pravdoláskaři, aby získali silné pozice v parlamentu i vládě. A pak má šašek s nízkým charakterem předurčeno usilovat o HRAD. Tomáš Halík se již třese na funkci arcibiskupa - a prevíty zednářské bychom měli na Pražském hradě pohromadě.

Český národ je však moudrý, dobře šíří informace mimo sdělovací prostředky odjakživa a dnešní doba přináší více možností. Odvážná blogerka Petra Bostlová - překonala i odpor správců blogů a šíří informace se zednářských emailů dál.

Kalousek si plánoval v březnu sesadit premiéra a zaujmout jeho funkci - asi mu to časově nevyšlo, není jednoduché nalézt důvěryhodnou osobnost, která by převzala chaos a penězotoky na ministerstvu. Tak sesadili alespoň Svobodu - pražského primátora, aby předvedli svou "sílu" a udělali rozruch.

Se zájmem sleduji reakce vzteklých iluminátů od kauzy Putna - drží velice při sobě - ale proti nám všem, našim občanským svobodám a samotné existenci státu.

Hitler měl svou 5. kolonu v českém pohraničí, Schwarzenberg, Putna, Halík a další zednáři pravdoláskaři, mají svou fašizující kolonu rozesetu mezi českými milionáři i politiky, novináři, profesory univerzit a jejich studenty, umělci i církevními hodnostáři. Prostě všude.

Ale výrazné a moudré osobnosti jim chybí, nabízí nám nejhorší plevel do čela státu a církví, pokud ho nepřijmem, tak se z rozrušení Karlík zase po.... jako na závěr prezidentského duelu.

 

Související články:    http://pliskova.blog.idnes.cz/c/341388/Karel-IV-by-se-stydel-za-Putnu.html

Humanitární bestie otročí lidskost aneb Česká fašistická republika    http://radek-velicka.cz/?p=4338

 

Autor: Tonička Plíšková | pátek 24.5.2013 23:30 | karma článku: 30,65 | přečteno: 4223x