Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

V dnešní době je nejhorším problémem změnit myšlení lidí. Všichni se naučili pochybovat a čekat. Samozřejmě budoucnost lidsta je jedině v nových technologiích a znalostech.Ale právě ti "vzdělaní" brání vzdělávání. Ve školách se učí pitomosti staré 50 let, které jsou dávno překonané.

Sociologie je stále považována za pavědu.Psychiatrie je považována za vědu pro blázny. Filosofie je zatracována zcela.V Česku je prakticky každý psychicky nemocný a je jedno,zda se řadí k pravici či levici. Je zde krize,jaká tu nikdy nebyla. Vedoucí představitelé státu a státní moci jsou psychopaté.Lež je považována za normální způsob vyjadřování. Situace je obdobná v celém "západním" světě. Kam to může vést !!!

0 1
možnosti
IJ

I35v36a56n 75J10i29r49e89š

27. 3. 2013 2:55

Jděte do háje, paní Plíšková, se svými podvody, tmářstvím a manipulacemi. Styďte se, patříte mentálně do středověku.

3 1
možnosti
JP

J79o39s66e66f 21P96o91t79r

26. 3. 2013 21:44

paní Plíškovou mám rád, tedy příspěvky paní Plíškové, vždy mě pohladí po duši, nemusím přemýšlet, svaté rozhořčení nad bludným kamenem, kruhy v obilí, projevy mimozemšťanů mi připomene jak obecné a nedůležité jsou moje vlastní starosti, když je tady někdo, kdo život vidí z jiné, ale úplně jiné dimenze.

3 1
možnosti
JS

Pokud vím, tak Sisyfos uděluje bludné balvany lidem, kteří mohou být rádi, že se kvůli svým "vědeckým objevům" nedostali za katr. Například taková "Aluška", která svůj balvan dostala loni, svými radami poškodila některým lidem zdraví. Žalovatelná není, protože žádný soud nemůže někoho odsoudit za to, že si od Alušky někdo něco přečetl a řídil se tím. Její rady jsou doslova alegorií nevědomosti a manipulace, ale na mnohé mladé lidi mohou zapůsobit, protože jim prostě chybějí zkušenosti a znalosti. O to nebezpečnější jsou lidé, kteří této skutečnosti zneužívají. Nějaké děti jí tam pošlou fotku psa, kterému se od oční sítnice odrazil fotoblesk a Aluška je s naprostou vážností ubezpečuje, že to je psí anděl.

Udělování bludných balvanů je dobrý způsob, jak poukázat na lidi, kteří si zvolili za svůj životní program těžit z lidské nevědomosti – kšeftaře s duchovnem. Bible říká, že takoví lidé si myslí, že je Bůh nevidí. Ale vidí...

8 0
možnosti
Foto

Když se někdo začne ohánět Bohem tak si říkám jak toho Boha asi vidí? Asi ne jako něco, co drží vesmír pohromadě ale spíš jako bytost, která je zlá, pomstychtivá a trestající? Mě zas někdy připadá velmi bludné, že někdo opírá svou vědomost Boha o Bibli - historický dokument.Bibli ani nenapsal Ježíš, ten, který je v ní citován nejvíce. (A docela by mě zajímalo, co by na obsah tohoto unikátního dokumentu říkal On. )

2 0
možnosti
OK

a toho zvratu ve vede dosahneme pomoci kruhu v obili, nebo jak tomu mam rozumnet? :)

7 0
možnosti
Foto

Paní Plíšková už zřejmě nějaký ten Bludný balvan v minulosti získala. Pokud snad ne, tak bude jistě horkou kandidátkou na jeho získání nyní. Za její "badatelské úsilí" v oblasti zkoumání kruhů v obilí a spoluautorství katalogu vesmírných bytostí by si Bludný balvan jistě zasloužila.

6 0
možnosti
OK

Paní Toničko, díky vědě píšete na počítači tento blog a sdílíte jej na internetu. Díky vědě můžete jít na rentgen, CT, magnetickou rezonanci apod. Věda pomáhá léčit nemoci, které dříve léčitelné nebyly. Umožňuje používat mobilní telefony, létat z kontinentu na kontinent, dohlédnout miliardy světelných let daleko...

Snad má také věda právo označovat za nevědecké ty teorie, které se jako vědecké mohou tvářit, ale před vědeckou metodologií neobstojí.

8 2
možnosti
Foto

J44a98n 40R12ý70z59n97a49r

26. 3. 2013 15:07

Věda ano, ale Grygar je především katolický politruk České křesťanské akademie. S vědou jako takovou jeho spolek nemá nic společného.

....

Co víte pane Koláři o "vědecké metodologii" např. v psychologii?

2 8
možnosti
MV

M69i55l73a72n 64V19e71l66k79ý

26. 3. 2013 14:19

Vám někdo brání "v rozletu"? .... On vám někdo cenzuruje blogy se závažnými tématy, nebo zde můžete psát svobodně? ......... Pokud vám ve psaní a zveřejňování vašich blogů nikdo nebrání, tak si nevymýšlejte.  :-)í

5 0
možnosti
PD

Chtít po někom, kdo si převážně vymýšlí, aby si nevymýšlel, je poněkud nelogické. ;-)

4 0
možnosti
MS

Řekl bych že článku moc nerozumím???:-)[>-]

8 0
možnosti
PD

Jste příliš normální. ;-)

7 0
možnosti
VH

Copak? Jejich (často oprávněná) skepse brzdí vaše kšefty?

5 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik