Trojští koně se řehtají!

Celá Evropa jim leží u nohou - mají na co si vzpomenou. Čmoudi v našem pohraničí pro ně skupují helmy, bodáky, bajonety i malorážky - prý do Německa!? Armády a zbrojaři je vyzbrojují dlouhodobě a lépe! Řehtají se lidu i zbrojaři.

Poslanci našeho parlamentu i ministerstvo vnitra zapomněli, že jsou s námi na stejné lodi. Za peníze vše? Zaprodali vlastní národ!

"Svatá církev" zapomněla, jak dopadl starý Řím, když oslabil své pohraničí? Rozpadl se! Kardinál Duka vymyslel na své ovečky větší lest - OSLABTE A ZNIČTE  SVOJE RODINY... S láskou křesťanskou a blbostí OVCÍ a HAVLOIDŮ přijměte do rodin své uprchlíky - pouštní bojovníky! EU je štědrá - dle jejích zákonů a nařízení - ke každému jednotlivému uprchlíkovi patří celá jeho široká rodina. Doma budete mít jistě brzy všechno vybíleno a zdevastováno, přijdete o vlastní rodinu, byt i krk!

            Člověk má bránit svůj národ, svůj domov a svou rodinu - kdo tak nečiní je vůl.

Stěhování národů bylo záměrně vyvoláno k oslabení Německa a celé Evropy. Do přístavů vplouvají další lodě pod americkými vlajkami a nepřizpůsobivých zbojníků jsou v Africe ne tisíce ale miliony...

Evropou táhnou v tlupách - nejsou zvyklí cestovat jednotlivě. Evropští individualisté jsou snadnou kořistí. V tlupě rozhoduje vůdce - dá pokyn a ostatní činí. Žádná pitomá demokracie a zdeformovaná "lidská práva"!!!

Tímto marasmem a "Arabským jarem" s rozbitím jejich zemí, vraždami jejich politiků a vládců, jste změny na Zemi vyvolali. Tak to řešte!!!

                                                       Nyní jde o životy všech - Vás a Vašich dětí.

Politikové, církve ani národy se neumí domluvit ???  NAČ VÁS ŽIVÍME A PLATÍME ???

NATO plánuje krutou válku - po níž zůstane v Evropě jen hrstka OVCÍ - otroků pro elity.

Myslíte, že do toho půjdeme, když neřešíte mírově problémy mezi národy a církvemi???

                               NAČ???  HRSTKOU  OTROKŮ BÝT  NECHCEME.

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 13.7.2015 18:36 | karma článku: 36,50 | přečteno: 1761x