Tajemství kolem UFO neexistuje

Je uměle vytvořeno. Nepatrné "odhalování tajemství" nic neřeší. Vše je dávno známo a zdokumentováno - od dávných dob až po dnešek. Bytosti odjinud navštěvují Zemi i ČR neustále v objektech různých velikostí a tvarů - viz výzkum ČR 1992+93 = hlášeno více než 600 objektů. Tajení a mlžení však existuje v celé historii lidstva, dnešek nevyjímaje, státní a armádní instituce však mají vše zmonitorováno.

Výzkum u nás 1992-1993.

Nepatrné střípky už poodhalili Britové, ale opravdu velmi nepatrné, podstata je o něčem jiném:

http://relax.lidovky.cz/britanie-poodhalila-tajemstvi-kolem-ufo-fdm-/ln-zajimavosti.asp?c=A090322_151436_ln_zabava_mel

Maličko snad "odtajní" prezident USA Barack OBAMA, jak se očekává dle slibu voličům v předvolebním klání. Nečekejme ovšem "otvírání tajných komnat", i přiznání skutečnosti, že nejsme prvními, tedy ani jedinými obyvateli naší planety a Vesmíru, by mnoha sebestředným osobnostem zpřevracelo životní filozofii. Ale je načase, aby se s touto skutečností vyrovnali.

Mnohdy žijí ve svém uměle stvořeném iluzorním "racionalistickém" světě odděleni od informací, jež odpradávna k lidem otevřeným volně proudily a tento informační tok neustal. Člověk žijící v kontaktu sám se sebou, přírodou a božstvím, má tyto informace v sobě hluboko uloženy, je si vědom skutečnosti, že není jediným "výtvorem božím" na této planetě, ani prvním, jediným a nejdokonalejším výtvorem božím ve Vesmíru. Takovému člověku ani eventuelní "odtajnění" Baraka Obamy život nezkomplikuje a kulturní šok nepřivodí.

Avšak těm, kteří žili až doposud ve svém uměle stvořeném AKVÁRIU, do nějž nevpustili myšlenku možnosti dalšího AKVÁRIA nebo dokonce MOŘE s roztodivnými tvory, přivodí sebenepatrnější poodhalení skutečnosti TOTÁLNÍ ŠOK!

Pokud ovšem potutelné bytůstky majíc výzkum a informace pevně ve svých rukou nevědomost pouze nepředstírali - ve snaze v uměle stvořeném AKVÁRIU odtrženém od reality ponechati navěky pod svým vlivem a intelektuální převahou coby nevědomé otroky právě nás všechny ostatní. Totalitní praktiky a mlžení známe dostatečně, zatím však neskončilo, zbavme se okovů a ponechejme AKVÁRIUM jeho tvůrcům. Naše CESTY nabírají zajímavější směřování...

Související články:

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/35759/Odtajneni-UFO-se-blizi.html

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/37127/Gripeny-zavodily-s-UFO.html

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/53406/Na-Zemi-nejsme-sami.html

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/64921/UFo-a-vetrne-elektrarny.html

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/86238/Nad-Ceskem-se-objevilo-UFO.html

 

 PS: A utajování a mlžení pokračuje - kdoví, co se z koule se spirálou nad Norskem časem vyklube:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/186564-obrovska-svetelna-koule-se-spiralou-ozarila-temne-nebe-nad-norskem.html

http://zpravy.idnes.cz/tajemnou-zari-nad-norskem-zpusobil-neuspesny-test-ruske-rakety-p8x-/zahranicni.asp?c=A091210_120813_zahranicni_stf

 

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 7.12.2009 7:12 | karma článku: 16,49 | přečteno: 2730x