Studenti, akademici i ČT blafují!

Vše je úplně jinak - akademici nejsou elitou národa, studenti provokují a chystají majdany, ČT zkresluje a dezinformuje. Ale stejně vše vyjde brzy na povrch - nic nelze utajit. Informace plynou ze všech stran -…

Kde byli studentíci po 20 let? Na Albertov zapomněli otcové i omladina. 17.listopad 1989 připomínaly jen květiny a rozžaté svíčky na Národní třídě. Žádné okázalé piety se nekonaly a Albertov zel prázdnotou:

"1990 – na místě bylo několik desítek lidí. V tichosti jednotlivě postupně postáli a po pár minutách šli dál.  .........

2009 – na místě malé hloučky postávajících nebo debatujících.

2010 – na místě zase jen meluzína a pár osamělých srdcí. Bylo mi z toho smutno a řekl jsem si, že na příští rok sem pozvu lidi blogem. Což jsem provedl: http://jakl.blog.idnes.cz/c/231073/Chodte-take-na-Albertov.html

2011 – na místě asi tři skuteční současní studenti. Blog nezabral.

2012 – na místě ani dřevěná noha.

2013 – na místě pár lidí na procházce.

2014 – na místě po setkání státníků pár párů a tři metaři. Pod novou pamětní deskou jsem našel vaječné skořápky, které mám dodnes. Napsal jsem o nich tenhle blog: http://jakl.blog.idnes.cz/c/435896/Z-lasky-k-pravde.html"

David Štěpán:

"Tak ještě jednou k té desce, ke které prý nemohli studenti položit kytičku. Tu desku zaplatil Zeman a společně s prezidentem Gauckem ji loni 17. listopadu 2014 odhalili. Studenti na to regovali tím, že oba prezidenty zasypali vajíčkama. A letos měli potřebu tam jít dávat kytičky. Vy na takovou hru naskočíte? Proč?"

Studentíci ač neohlášeni, mohli položit kytičku před zahájením akce s rektory - kteří se za některé zaručili. Ostatní se však snažili opět s vejci v batůžku prodrat k pódiu s prezidentem - do již zabezpečeného prostoru je však policie nepustila. Majdan jim nevyšel - Albertov si nerezervovali pro studentskou pietu - svou akci s červenými kartami a trenclemi měli ohlášenu na Václavském náměstí - tam opět excelovali pod řídící rukou americké ambasády - hledali nové kandidáty na prezidenta ČR. Co si to dovolují???

V neděli 22/11 nešlo o Pietu na Albertově - jen další zviditelnění hrstky studentů a rektorů VŠ!

ČT 24 zveřejnila pouze přiběhnutí Swarzenberga s Kalouskem k památní desce  studentů 1939 a 1989,  zahájení setkání hrstky studentů a 15 rektorů - několik proslovů - zdánlivá pohoda a souznění přítomných na společné akci. Delegace studentů z ostatních VŠ jejich aktivita nebyla zaznamenána, trapné souznění pražských červených trenlcí s akademiky opět vyvrcholilo na Václavském náměstí požadavkem na demisi prezidenta ČR. Prezident i národ si je dobře vědom, na čí straně "elita" akademické obce stojí, v jakém lokajském postavení k cizí mocnosti se nachází, z mládeže vychovává naivní multikulturní prevíty s neúctou k národu, vlasti a prezidentovi republiky. Xenofoby a rasisty ohrožující vlastní město a obyvatelstvo preferováním přílivu neznámých a neprověřených entit bez dokladů - potencionální teroristy. Rektoři zodpovídají za výchovu a vzdělávání mládeže ve vlasteneckém duchu - neúctou k prezidentovi republiky se se staví proti celému národu i odkazu Jana Opletala a ostatních bojovníků proti fašismu a za svobodu národa. Čeká nás tohle?

                                             KDO V ZEMI VLÁDNE - KÁDRUJE - DEZINFORMUJE - ZVE TERORISTY ?

 

A jak bylo na Václaváku 22/11 2015:

http://metelec.blog.idnes.cz/c/485419/proti-zemanovi-demonstruji-jenom-komunisti-vedeni-ods-islamisti-a-kdu-csl.html

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 26.11.2015 18:26 | karma článku: 43,98 | přečteno: 3514x