Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

12. 8. 2011 21:39
Za to zpoždění může pouze počasí.

Skoro pořád pršelo ..... a déšť mimozemšťané nesnáší. Proto kroužili na oběžné dráze Země a teprve když se počasí trochu umoudřilo, slétli do obilí, vykonali v něm své rituály a opět zmizeli v černé díře.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

24. 7. 2011 8:09
osobní svědectví

musím vás bohužel zklamat Toničko, byl jsem se ve Velešovicích osobně podívat, výsledek viz http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=201987&bk=80791

zajděte se tam znovu podívat a přesvědčit se o mojích postřezích (můj 1. poznatek už možná někdo zašlapal ale ten druhý je jasně viditelný, někde pouhým okem, jinde stačí rukou poodhrnout vrchní vrstvu do kruhu stočených klasů)

Nemohu ale vyloučit, že to tam v noci vyšlapali mimozemšťani, že se jim ale chce... :-)

0 0
možnosti
T

Tonička

12. 8. 2011 21:24
Re: osobní svědectví

Též jsem se byla ve Velešovicích podívat - viděla jsem většinu agrosymbolů na Moravě od roku 1996, několik i v Čechách. Až jich tolik projdete a pochopíte souvislosti - pak můžete něco hodnotit  - dřív ne!:-(

0 0
možnosti
MZ

MZak

11. 7. 2011 9:52
Pro genez

Pane, soucin cisel 8 a 8 je 64...Soucet cisel 8,8 je 16...pletete si soucet a soucin :) Tim nechci nijak naznacovat kvalitu vasich vypoctu, jedna se pravdepodobne o preklep, ktery se stane kazdemu... Chapu ze vysvetlit jakoukoliv teorii v diskuzich k clanku je nomozne. Na druhou stranu Einstein rekl, ze kazda pravdiva teorie je jednoducha, protoze priroda je jednoducha a primocara.(mimochodem to rekl o sve terorii relativity a sam ji oznacil za prilis kompplikovanou, aby byla pravdiva...ale pravde se asi velmi blizi, coz potvrzuji i jini). Muzete nas odkazat na jednoduchy zdroj, kde je Vase teorie popsana, pokudmozno popularizujici formou, abychom ji byli schopni precist a pochopit jeji smer ? Stejne tak jak to delaji i jine vedecke obory, ktere predkladaji popularni formou svoje vstupy, vystupy a zavery ? Mozna neco takoveho jako "Zkuste si doma",ktera existuji i pro kvantovou fyziku... Dost by nam to pomohlo, me urcite...

0 0
možnosti
G

genez.

11. 7. 2011 21:23
Re: Pro genez

1. Správná poznámka, je to součet 8a8. Jde o jednoduchost i když to vypadá složitě. Zde nejde o teorii, ale o stavu přidělené ,,věci“. Ta věc je vaše jahve=duše! Tato věc není člověkem dosud odhalena. O tuto věc, je velký zájem, je základní prioritou humanoidních bytostí celého vesmíru. Prostě, bez této věci nepostavíte inteligenci. Tato věc má dlouhou časovou propozici, od zrození k její dospělosti. Pro tuto věc byla postavena tato hvězdná soustava, která je jednou z mnoha . V jejím růstu, je zapotřebí morální hodnota, a ta jde získat jen přes humanoidní bytost, která je postavena do chaosu. Prostě jste jedna velká plantáž.

0 0
možnosti
G

genez.

10. 7. 2011 17:04
++++

14. 8. 2001

Místo: Milk Hill, Wiltshire

Tento obrazec musíte zrcadlově otočit, nastala jeho platnost.

Toto je kompletní, systémové řazení celé naši galaxie.

To je poselství mimozemských civilizací k našemu závěrečnému dějství. Toto je království, tolikrát zmiňované ve svatém písmu.

0 0
možnosti
G

genez.

10. 7. 2011 13:44
++++

Pro ,,intelekt“. Obrazce v užitkových rostlinách = Vytvořeno pro Jahve.

Obrazce Nazca = Vytvořeno pro Jahve. Pyramidální komplexi = Vytvořeno pro Jahve.

Postavený systém vyšších, založen na obrazové orientaci bytostní formy JAHVE, komunikačně orientačním prostředkem celé naši Galaxie pro Bytostní Formu JAHVE. Systém budete potřebovat při závěrečném dějství.

0 0
možnosti
P

pimpulin

10. 7. 2011 11:19
\/\/\/

No, já děkuji genezovi za rozbor, nicméně moje dotazy nesměřují k Mayskému proroctví jako takovému, ale k těm blábolům, jimiž ho navíc obdařila naše milá Tonička ve svém článku na svém serveru, víte? Ona tam píše v jednom(!) odstavci, že Slunce doputuje do středu naší Galaxie v roce 2010 a hned o kus dál, že to bude v roce 2012. Což je podle mě hloupost paní Plíškové. Proto se jí na to už po několikáté ptám. Stejné je to i se samotným průchodem Slunce tímto středem. Podle mě na to má Slunce sakra málo času (nastane-li to v r. 2012) a bude muset něco provést s fyzikálními zákony. No a palkliže to nastalo v roce 2010, tak sorry, ale nevím o nikom, kdo by tuhle zásadní událost zaznamenal. Podle mě Tonička vůbec netuší, co je ve středu (či spíše co by mohlo být) Galaxie a ani vzdálenost, jakou bychom k němu museli urazit. Takže - jak to je, paní badatelko (historičko)?????!!

1 0
možnosti
JB

baranka

10. 7. 2011 12:14
Re: \/\/\/

Pouští ještěrce to už asi paní Tonička vysvětlila...:-)

0 0
možnosti
G

genez.

9. 7. 2011 16:27
++++

Rok 2012 - Mayská proroctví = absurdní představa, nesmysl! A kruhy v obilí = Ano i Mayské národy byly seznámeni podstatou této věci. Kotouč je právě znalostí těchto věcí o podstatě předloženého. Je ale pouze nepatrným torzem inkviziční exorcismus křesťanského řádění. ,,kruhů v obilí“. I přestože křesťanská pýcha, je tak velká, že nevidí stejné věci, ve svém biblickém učení.Také stav stejné věci, je předložen v obrazcích Nazca .

Mezopotamská říše byla celá postavena na těchto věcech. Pyramidální komplex v Gíze nese tento stav věcí.

Není místa na této planetě, kde se tyto věci učili i na území Bohemie.

0 0
možnosti
G

genez.

9. 7. 2011 16:27
Re: ++++

V podstatě celé lidstvo je na tomto problému závislé a nelze ho pozměnit, natož změnit. Ať se ve svém poznání dostane kam chcete, na tyto věci nikdo z vás nedosáhne a proto je začněte vnímat tak, jak byly a jsou vám předkládány.

0 0
možnosti
BD

Béda47

9. 7. 2011 14:04
ach ta matematika

Zjistit a popsat střed Mléčné dráhy či naší galaxie je dle mého názoru velmi relativní. Je to jakýsi bod, který je určen v souladu se současnými možnostmi vědy a na základě současných ( dnes známých) postulátů.Jaká je pravda bohužel netušíme. Tak i ty průchody jakýmsi středem nejsou nijak určující.

Ale mnohé ( většinu jevů sledovaných našimi smysly a možnostmi) nechápeme - třeba ten rok 1012 je opravdu nějak vyjímečný.V

0 0
možnosti
G

genez.

9. 7. 2011 15:27
Re: ach ta matematika

Pro zajímavost, naše galaxie byla lidstvu představena v celé její podstatě jednoho obrazce.

Tento obrazec vyznačuje nejdůležitější hvězdné celky organického života v systémovém zařazení celé galaxie.

V

0 0
možnosti
P

pimpulin

9. 7. 2011 13:09
Opět...

Haló!Haló, paní Plíšková - jen se připomínám a opět (už asi popáté) se chci zeptat, jestli Slunce doputovalo do středu naší Galaxie v r. 2010 (jak píšete ve svém článku o Mayském proroctví) nebo až v r. 2012, jak píšete ve stejném článku. Popřípadě, jestli tam bylo vloni a pro velký úspěch se tam vrátí i v tom roce 2012. A taky, jestli už jste si našla, co že se to nachází ve středu té naší Mléčné dráhy a jak jsme od něj daleko. Pořád na Vaši fundovanou odpověď čekám a doufám, že již se svým vysvětlením pospícháte.

Jinak jsem viděl malý kruh v obilí (průměr cca 10m) na jižní Moravě u Kudlovic. Nevím, proč byl jen jeden, asi došla vyspělým civilizacím šťáva nebo se ještě musíme hóóódně učit o jednoduchosti symbolů... ;-D;-D

0 0
možnosti
FV

vg38

9. 7. 2011 20:59
Re: Opět...

nechtěl bych roztrhán černou dírou v centru naší galaxie

0 0
možnosti
G

genez.

9. 7. 2011 11:20
sobota

Není skluz, vše probíhá podle úmluvy.

,,Čtyřicet“ již lidstvu vypršelo.

Čas plyne rychleji, než lidské poznání.

Pýcha všechny pohřbí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik