Šaškárna s BLBy právě začíná...

A už je to tady!? Letos s předstihem, ne tradičně na Josefa - již na MDŽ: 8.3.2010 v 17.30 ve Strouhalově posluchárně MFF Univerzity Karlovy - důvod k oslavám, ač značně zdiskreditovaným, opět začíná... Ale pozor, pánové, dnes je mezinárodní den - velmi dobře vypadajících a setsakramentsky chytrých žen - doba výrazně pokročila!

"Umíme to lépe" tvrdí sborově členové i příznivci Sisyfa a v matení veřejnosti opravdu neuvěřitelně vynikají. Cha-cha!

Psst - nevzdělanci - mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Strašného Sisyfa obklopen třemi Gráciemi předstupuje již po dvanácté pod přísným dohledem Advokatusa Diaboli před toto tradiční "slavnostní" shromáždění k udílení "cen" = Anticen!

Třeste se lidičky - třeste se!

Strašný Sisyfos i Diabolus zuří. Přetěžký balvan Sysifův nelze stále valit do kopce. I navršená hora Bludných balvanů se hroutí. Vše je v rychlém pohybu! Anticeny nabývají hodnot významných ocenění a z roucha Strašného Sisyfa zbyl jen šaškovský háv...

Rada moudrých žen oceněným: "Když Ti život nabízí citron - řekni si taky o sůl a tequillu!"

 

Informace získány na www.sisyfos.cz - menu bludné balvany a statut  

BLBy 2009 uděleny:

http://zpravy.idnes.cz/vedeckou-anticenu-bl-b-letos-ziskal-prezidentuv-radce-petr-hajek-pxo-/domaci.asp?c=A100308_202605_domaci_ban

Anticeny s šaškárnou na videu:

http://www.ct24.cz/domaci/83251-byvaly-prezidentuv-mluvci-dostal-za-popirani-evoluce-vedeckou-anticenu/

 

A co Vy pánové a dámy ze Sisyfa?

U nás je pravých skandinávských Bludných balvanů přivalených ledovcem a čerstvě omytých loňskými záplavami plná stráň = 400 BLBů k dispozici.

Všichni si je zasloužíte, neboť pouhých 400 členů Sisyfa nemůže držet na uzdě 10 milionový národ chytrých švejkovských lidiček - tuhle sílu myšlenek a nápadů by nezadržel ani skutečný Sysifos.

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 8.3.2010 17:30 | karma článku: 19,18 | přečteno: 2369x