Šamanský festival

Množství nádherných lidiček si užívalo víkend plný radosti a pohody a úžasné lidské pospolitosti v krásné přírodě u Chotěboře vzdáleni městskému ruchu a tvrdé realitě dnešního nespokojeného bytí.

Pozdrav SlunciFoto: Pavel Kobza

 

"Rozpomeň se - volá tvá duše. Dlouho trvala pouť z nekonečna než jsi přišla sem. Nyní máš možnost návratu domů. Prosím tě navrať se zpět."

 

 

Tanec, bubny, zpěvwww.youtube.comHudebně taneční skupina Sueneé a jejich Spontánní bubnování v Chotěboři...

Do radostného bytí vyšších dimenzí se krásně navrací - staří Mayové tak dávno učinili - náhle opustili své příbytky i zlacené paláce. Dokáže tak učinit i dnešní člověk připoutaný k majetku???

 Dle výzkumu ruských vědců musí lidstvo učinit Vzestup do vyšší sféry planety včas, neboť magnetické pole Země slábne a blíží se cyklické změny povrchu planety. Neučiníme-li to hromadně a včas - po první velké výstraze zhroucení veškeré komunikační techniky - odejde mnoho duší tragédií záplav a tsunami, zažije peklo potopy...



 



Velký šamanský festival - Firewalking www.youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=Z3GtnMXUoi4

Kdo zažil tuhle nádheru pospolitosti a porozumění, jistě zvolí cestu Vzestupu do vyšší dimenze planety s ostatními spřízněnými dušemi.

Kdo upřednostní  slávu, bohatství a moc - biblické "zlaté tele"- provede svou duši očistným peklem. I tudy se duše vrátí domů do světla...

 

Svět vstupuje do páté dimenze - proto vidíme okolo sebe tolik změnwww.youtube.comVyspělá civilizace která najednou zmizela bez stop. Není to divné? Nemáme náhodou klíč k tajemství roku 2012? A věřte, že ti v pozadí světa o tom vědí vše a ...Další krásné víkendové aktivity můžete navštívit opět v Chotěboři na Vysočině: http://k.n.o.b.sweb.cz/akce%202012.htmNebo ve Znojmě na jižní Moravě:

Zde vystoupí i naši přátelé – režisér Viliam Poltikovič – film „Učitelé z hvězd“ a rakouský badatel Guenther Schermann – film i beseda Kruhy v obilí.


http://www.harmoniezivota.com/www-harmoniezivota-com/13-FESTIVAL-HARMONIE-ZIVOTA
 
 
 
 

Autor: Tonička Plíšková | pátek 1.6.2012 7:20 | karma článku: 10,53 | přečteno: 1362x