Probudí se konečně Evropa nebo zůstane "dobroserem"?

Šíří pomyslné "dobro" na všechny světové strany - často do celého světa, ačkoli ji nikdo nežádá a "dobro" Evropy a západu se zvrhlo v ovládání jiných zemí, války, smrt a otroctví.Války o kolonie přinesly jedněm zisk, druhým smrt.  

Lidstvo je na velice nízké úrovni civilizační a ocitlo se i na nízké úrovni duchovní. Podlehlo touze po hmotě a majetku a zapomnělo na svůj duchovní úkol. Historie dnešního lidstva je historií válek a rozbrojů.

"Dobro, lásku či víru" šíří lidstvo zbraněmi a násilím. Do zničených oblastí posílá "pomoc", jíž země totálně zničí a uvrhne do závislosti na cizí pomoci.

Dobroserové pod vedením pozemských ovladačů světa a cizích entit zde působí i v církvích od dob Římské říše.

Dnešní negativní elity a entity s pomocí evropských dobroserů  a naivních idiotů pro své velké zisky přiváží muslimské džihádisty do Evropy - za vizí krásného a snadného života - čím více jich zde bude, tím dříve vznikne konflikt, v němž se navzájem vybijeme. Ovladačům světa stačí jen hrstka otroků.

Islám byl založen již v době Římské říše za účelem vraždění všech jinak smýšlejících:

                      https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg

Zdá se, že lidstvo zapomnělo na potopy, jež postihly tuto planetu vždy, když populace ztratila úctu k planetě i sobě navzájem. Strachů jimiž se živí negativní entity přibývá, pokud lidstvo nepochopí, že každý má zodpovědnost jen za sebe, svou rodinu a svou vlast a bude "řešit" problémy jiných - ač není žádán  vyvolá rozpory, majdany, války...

Pak vesmír nebude čekat, až negativní entity rozpoutají válku a ohrozí i existenci planety.

Očistí planetu od padlého lidstva obvyklým způsobem a nová Země se zaskví v plné kráse.

 

 

 

 

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 20.12.2016 21:57 | karma článku: 34,39 | přečteno: 1524x