Pozvánka myslet jinak...

Obrazy v poli jsou vesmírné písmo jako hieroglyfy, runy a posvátné symboly - známe je odpradávna, nesouc je uloženy ve svém podvědomí. Dovolme mu, aby se pootevřelo a vydalo své poklady. Vstupme do nádherných obrázků - piktogramů - a nechejme se unášet jejich krásou! Dovolme své intuici vyjádřit vnitřní pocity a odpověď nalezneme ve svém srdci...

Dlouhá Třebová 2005Foto: Vladimír Kovář

Obyvatele vyšších světů a dimenzí nepostihlo biblické "zmatení jazyků" - slova a myšlenky vnímají obrazově, jako naši předkové, i my tak dosud činíme ve svých představách podobajících se filmu.

Obrazové vjemy a přenos myšlenek je základ Vesmírné komunikace.

Vnímejme krásu obrazců i krajiny do níž jsou zasazeny, nechejme se unášet vnitřními pocity, kochejme se novými prožitky a informacemi, jež nečekaně přicházejí. Rozhlédněte se kol a čtěte tu nádheru, ukládajíc ji ve svém srdci! Kdykoli později si představíte tento krásný vjem, ocitnete se v síle jeho světla, energií a vibrací, čímž otevřete srdce a duši opět krásám prožitku a pocitu štěstí, posílíte zdraví i vývoj své duše.

Neobjevili jste dosud obrazec v poli? Hledejte krásu piktogramů v knihách i filmech, nalaďte se na jejich tvary, vnořte se do krásy Vesmírných obrazců, nechť si Vás přivolají! Jsou to komunikační symboly.

Jejich přizpůsobení tvaru krajiny a vzájemné propojení spolu i s historickými místy a dalšími souvislostmi, nové geometrické i matematické teorémy a hudba kruhů nejsou dokladem tvorby lidské. Použití elektřiny a magnetismu i něčeho, co se chová jako mikrovlny, či obrovský tlak působící jen krátce, aby nespálil celý lán - tohle naše věda opravdu nedokáže. Zachování energie, znovu se objevení obrazce v nové plodině i v zimě na sněhu dotvrdí pravdivost našeho vnitřního cítění a intuice.

Objevení se obrazce v nové plodině potvrzeno:

Kruhy Bohuslavice 1999,  obrazec Nový Malín 2002 - i na sněhu, Paceřice 2006, vrtule Králíky 2008 - i na sněhu, méďa u Hluku  2008 - i na jinovatce, Žuráň 2010, Velešovice 2010

Všechny obrazce v ČR však nejsou takto badateli sledovány. Zajímavé však je, že neúnavné sledování obrazců provádějí velmi často mimozemské objekty, pozorované občany i zachycené na mnohých snímcích: Žuráň i Velešovice 2010, Skalice nad Svitavou 2010, Hluk i Králíky 2008, Paceřice 2006, Šumice 2004, Nový Malín a Šumpersko nejen 2002, Nový Jičín a jiné oblasti též v dobách vzniku obrazců.

Zajímavými jevy oplývá i film Kruhy v obilí z amerického seriálu Velké záhady s Nancy Talbott (vysílala Markýza) a film Kruhy v obilí režiséra Viliama Poltikoviče s českými badateli z pořadu Detektor - vysíláno na ČT1 20/2 2008, film lze zhlédnout zde:

http://www.vii.sk/video/6mfh3n3575/dokument-kruhy-v-obili/

  nebo zde:

http://kestazenizdarma.estranky.cz/clanky/filmy-online/-dokument-kruhy-v-obili

 

Myslet jinak začali i v OSN, neboť jmenovali velvyslankyni OSN malajskou astrofyzičku Mazlan Othmanovou zástupkyní lidstva pro komunikaci s mimozemšťany, též stojí v čele UNOOSA, Úřadu pro vztahy s vnějším vesmírem ve Vídni.

Změny v oblasti názoru na existenci mimozemských civilizací probíhají obrovskou rychlostí - vlády i armády odtajňují informace - neboť přistávání zhmotnělých objektů a vesmírných bytostí se v mnohých částech světa stává běžnou záležitostí, lidé s nimi komunikují považujíce je za své dávné stvořitele a učitele a diví se těm, kteří nechápou návrat Bohů.

Americký expert na Ufo Robert Hasting potvrdil v září na tiskové konferenci, že mimozemšťané dle četných svědectví personálu již mnohokrát přistáli u základen amerických jaderných raket a deaktivovali je. Známý je výskyt mimozemských lodí v okolí jaderných elektráren, slovenský ufolog Miroslav Karlík monitoroval pohyb těchto objektů v okolí Jaslovských Bohunic před ukončením provozu zastaralé jaderné elektrárny. Katastrofu v jaderné elektrárně v Černobylu prý též zmírnila asistence těchto objektů.

Promluvili již i vojenští piloti:

http://veda-a-technika.eurozpravy.cz/veda/15552-mimozemstane-si-pohravali-s-nuklearnimi-raketami-tvrdi-vojensti-piloti

 

               Zdá se, že mimozemšťané dbají více o bezpečnost lidstva - než lidstvo samo.

A kontaktují se s lidmi všude - nad New Yorkem, Prievidzou, pražskou Ruzyní, Č. Třebovou i Opavou:

               http://tn.nova.cz./magazin/hi-tech/veda/ufo-krouzilo-nad-new-yorkem.html

 /nahrávka pořízena 13.10.2010 na Manhattanu - letecký provoz nad New York City byl uzavřen/

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 28.9.2010 9:28 | karma článku: 15,78 | přečteno: 3664x