Podpora muslimské imigrace?

Pitomost, naivita, připosranost, vlezdoprdelismus cizí mocnosti - čili vlastizrada. Svoboda a samostatnost národa je ohrožena - zvony chrámů bijí na poplach! Zemí zmítá neklid. Národ se probouzí a hájí svoji vlast!

Vláda však žije v jiném - paralelním světě - pod kutnou EU, církví i NATO. Zájmy lidu jsou jí cizí.Bohatství a moc uzavřelo lidská srdce a člověk se klaní zlatému teleti. Je to Satanův svět a temný věk lidstva.

Český lid je vnímavý a moudrý. Má srdce na dlani a je ochoten pomoci všem, kterým bylo ublíženo a trpí.

Nepřijme však nevychovanou pakáž nedodržující zákony a pravidla lidského soužití, ničící vše nač přijde.

Afrika je plná mladých katolíků evropsky vzdělaných , hovořících jazyky svých kolonizátorů. Jejich život je v neustálém nebezpečí útoků islámských radikálů Boco Haram, Al - Kajdá, El - šabád. O těchto moudrých lidech, kteří byli nuceni uprchnout ze své vlasti do klášterů pod ochranou církve a OSN, nikdo nechce hovořit. Proč asi?

Ani EU - ani vláda a poslanci.

Ministerstvo vnitra o katolících mlčí jako hrob a stejně to tam i vypadá - mlčí telefony i osoby.

Afrika potřebuje ke svému rozkvětu mladé vzdělané lidi a těmto je třeba pomoci doplnit vzdělání, aby obnovili svou vlast. Střední Evropa potřebuje ke svému rozvoji klid a mír - ne hrozbu islámské okupace. 

Ministerstvo vnitra má sloužit lidu ČR, hájit bezpečnost a nedopustit ohrožení vlasti. Činí tak? Asi těžko! Kupa úředníků zabarikádovaných ve svých kancelářích neslouží lidu a národu, ale EU a vidině přílivu dotací na neintegrovatelné imigranty /z nichž též něco kápne/..

Dotaz na mladé vzdělané katolíky z táborů OSN ve střední Africe - vyrazil všem dech, hlas se třásl, telefony zvonily do prázdna, slíbený kontakt mi nebyl ani během 2 hodin na vrátnici doručen - jen návštěvy z neziskovek očekávající pátou kolonu - jsou vřele přijímány...

    A  CO DÁL? OKUPACE VLASTI - i pozvolná - SE TÝKÁ NÁS VŠECH I POTOMKŮ!

 

PS: Skupinky těchto "běženců", které jsem v Praze i na Moravě potkávala, nejsou ubožáci z válečných zón, jsou to mazaní hoši, někteří i velmi tvrdí a s obrannými reflexy - jiná civilizace! Neziskovkám jejich práci nezávidím. Multikulturním naivkům a havloidům přeji ke zmoudření - přijmout na zkoušku "běžence" ve svém domě. MV ČR doporučuji dostat se do pohybu, tak mrtvý a nečinný úřad jsem dosud nikde nespatřila, v permanentním pohybu byl jen ministr Chovanec - migrační krize ohrozí i vás a vaše rodiny!

 

http://www.novinky.cz/domaci/372521-sobotka-imigranti-mohou-polozit-evropu.html

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Plukovnik-Skacel-ucastnik-armadnich-misi-Jsou-to-vetrelci-zadni-uprchlici-Je-to-invaze-kterou-nekdo-ridi-aby-nas-znicil-Nedojima-me-ze-se-utopili-379943

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | úterý 16.6.2015 23:25 | karma článku: 36,65 | přečteno: 1791x