Podivné léto a zvláštní útvary v obilí i u Prahy

Lidé jsou udiveni a fotí. Zdiby, Klecany, Klíčany - Bořanovice, Pakoměřice, Líbeznice. Znaky, kódy, linie a zákruty. Geometrické obrazce byly letos 2 - Boskovice a Přívětice. Nádhera tvarů, pohoda uvnitř i varovné poselství. Pro lidstvo i pomlouvačné jedince. Tvrdíte hošíci, že jste je vyhopkali? Vesmír si rád tropí šprýmy pánové! Ozdobil celou republiku netradičními obrazci - vytvaroval podivně celé lány. Snopky přeskládal zvláštně přes sebe. Zohnul u země a nezlomil, svazky zohnul v kolénkách a nezlomil. Umíte to též a předvedete??? Lidé se podivují a zemědělci nehubují. Obilí dozrálo i v podivném počasí a úroda je bohatá.

Zvláštní útvary v polích se táhnou od Ďáblic až po Roudnici nad Labem. V okolí Bořanovic nadchly Petra Kukoviče a pořídil nádherné snímky : www.kruhy-v-obili.cz/?p=2313

Žně jsou v plném proudu, mnohá pole byla pokosena, ale snímků přichází mnoho:                                            

                      Netradiční obrazce:   www.kruhy-v-obili.cz/?p=2083

Zemi byla dodána v těchto ohrožených místech energie, vnímaví lidé sledovali zvláštní tvary z cest a dopravních prostředků. Neběhali zemědělcům do podmáčených polí a zemědělci nehubovali. Úroda je bohatá na hmotnost a nese i vyšší kvalitu obilovin a sílu vesmírných energií.

                        Tuhle nádheru a sílu jsme neočekávali - krásně se léto vydařilo!

  Těšíme - zda a jak nás Vesmír odmění za trpělivost - čekáme obrazec s poselstvím...

 

 Související Informace:    www.kruhy-v-obili.cz/?p=2149

                                      www.kruhy-v-obili.cz/?p=2176

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | pátek 8.8.2014 21:18 | karma článku: 14,65 | přečteno: 2525x