Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

circleart

29. 5. 2011 23:09
UZ

tak Tonicko, muzete se podivat na to jak jsme splnili svuj plan do budoucna, a to bud na nasem profilu, nebo si rovnou zajedte na rozhlednu Čebínka..v repce to pravda tak dokonale neni, ale pockejte na obili, slibuju, ze se zlepsime..;)

0 0
možnosti
C

circleart

29. 9. 2010 21:29
jak dostihnes prave tvurce?

inu, kdybyste se podivala na nas fb poradne tak zjistite prave tvurce.viz http://www.facebook.com/album.php?aid=128520&id=132927273592

takze predpokladam, ze nam to pujde stejne jako pred dvema roky, pravda je, ze v repce sme jeste ani nebyli tak uvidime:) a vase nezdvorilost zlodejnou nekonci, neustale tykate nekomu, kdo si to vyslovene nepreje a navic tim stahujete vsechnu pozornost k jedne osobe, ale my jsme cela skupina, takze vykani je vice nez na miste!!

0 0
možnosti
T

Tonička

4. 10. 2010 19:10
Re: jak dostihnes prave tvurce?

Nešlapals nic letos, před 2 roky, vize budoucí neexistuje! Dva nebo tři ubozí hošíci v lánu obilí nic nezmohou - jako třísky v kupě slámy. KDO TVRDÍ, ŹE VE DNE V KRUZÍCH NIKDY NEBYL - V NOCI JE TÉŽ NETVOŘÍ - NEB NIC O NICH NEVÍ!Rv

0 0
možnosti
T

Tonička

24. 9. 2010 19:46
Chaos je, zdá se ve všem...

V politice, ve vědě, v záhadologii - dozvuky minulosti ???8-o[>-];-(

0 0
možnosti
P

pimpulin

26. 9. 2010 17:51
Re: Chaos je, zdá se ve všem...

Opět velmi zajímavá, nová a podnětná myšlenka! Takže teď děláte do teorie chaosu? Už se těším, co nám zase vyjevíte a jak utřete všechny, co se teorií chaosu dlouhodobě zabývají! ;-DR^;-D

0 0
možnosti

Liborcermak

24. 9. 2010 10:44
Chaos

Koukám. že je tu nějaký chaos ve vláknech.

0 0
možnosti

Liborcermak

24. 9. 2010 10:45
Re: Chaos

No vida, vložil jsem příspěvek, a příspěvky, které jsem postrádal jsem objevily.

0 0
možnosti
T

Tonička

23. 9. 2010 9:36
"Obilní vandalové" zuří???

Sami se vychloubáte protiprávnými činy a druhým vytýkáte pitominy??? Zákon mají dodržovat jen někteří - vy ne??? Na školách jste se neučili, že zákony platí pro všechny??? Asi vás učili jen prezentovat "hopkání v obilí" a krást snímky, náčrty a informace.;-DRv;-(

0 0
možnosti
P

pimpulin

23. 9. 2010 10:23
Re: "Obilní vandalové" zuří???

Nevím... myslíte, že tu někdo fakt zuří? Já se třeba královsky bavím. Nebudu s Vámi polemizovat na téma logiky (tvrdím-li, že kruhy nedělají lidé, nemůžu tvrdit, že lidé, kteří kruhy dělají, porušují zákony), ale dám Vám dvě rady - jednak se, jako bývalá učitelka, moc neodkazujte na to, co nás kdo ve škole učil, protože to byla s největší pravděpodobností právě Vaše generace. :-) Tyhle Vaše výkřiky pak působí poněkud komicky. A pak - porušování autorského zákona může být opravdu dost drahé.

Mějte se!

0 0
možnosti
C

circleart

22. 9. 2010 18:30
tupost

ano, to jedine me napada pri pohledu na vas dodatek k clanku, jestli to nechapete tak jeste jednou: na nasich strankach mame pouze odkaz na jinde verejne publikovanou vec a to neni v rozporu s zadnym kodexem, nebo dokonce zakonem. jen sdilime verejne pristupne informace pomoci hypertextovych odkazu. od nikud nestahneme pouze obrazek a nedame si ho ke svemu clanku tak jak jste to udelala vy! ani by me o to zverejneni moc neslo, stacilo napsat na nas mejl dotaz jestli muzete a ja bych vam to rad potvrdil..jde jen o princip..

0 0
možnosti
P

pimpulin

23. 9. 2010 9:07
Re: tupost

No, myslím, že všem nám tady je tahle situace s protiprávním publikováním Vašich obrázků jasná a není pochyb o tom, na čí straně je právo. Nicméně! Tohle Toničce nikdy nevysvětlíte a myslím, že ona ani není schopná to pochopit... Jedině snad, že by měla svého právníka a uvěřila mu, že tentokrát opravdu šlápla vedle.

Ona má asi pořád mindrák ze svého povolání (jež se, jako ve starém vtipu, stává s věkem diagnózou), protože si evidentně myslí, že ona, jedině ona musí mít pravdu a nikdy se neplete. Jen takoví lidé mají problémy s uznáním vlastní chyby a myslí si, že přiznáním chyby by ztratili důstojnost (nebo nevím co).

Podle mého se od ní nikdy nedočkáte dodatečné žádosti o povolení zveřejnit Váš obrázek, případného stažení obrázku z jejího blogu, natož omluvy. Jste přeci "hošík" a ona zvěstovatelka pravdy ;-D Čímž je jasné na čí straně MUSÍ být pravda!

0 0
možnosti
TM

CortaCircuito

21. 9. 2010 13:15
Obchodní výzva

CircleArte a další tady: Vypadá to, že Tonička a jí podobní badatelé skutečně věří v MZáky, jejich kruhy a takové věci. Dále pak věří ve "staré texty" a knihy obsahující "vyhovující názory odborníků" - je jedno jakých odborníků, a soulad se skutečností se nevyžaduje. Ahle hlavně - jsou ochotni za to dávat své peníze - kupovat takové knihy, jezdit do kruhů, provádět bádání atd.

.

Co takhle se vykašlat na nesmyslný boj s jejich ... hmm intelektuální stydlivostí .... a něco z toho vytřískat? Můžeme prodávat různé hejblátory, ověřovadla pravosti, měřidla mikrovlné aktivity a podélné vibrace ohnutého klasu, krasohledy pro analýzu DNA.

Hledám - designery, pro MZ design, textaře (čeština vyžadována, logika ne), výrobu zajistím (asie), prodej přes eshop. Dále to vidím na cestovku na "exotická místa"... a konferenční služby (až si koupíme první mrakodrap).

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

21. 9. 2010 13:20
Re: Obchodní výzva

měl bych dobrého agenta : Kolík Aťsepicnu je ten pravý ;-D

0 0
možnosti
MT

Fermi

21. 9. 2010 13:10
Paní badatelko,

vaše neznalost citační normy jen dokládá, jak erudovaná je vaše badatelská činnost. Citace typu "facebook CircleArta" se neobjevuje ani v seminárkách studentů středních škol. O správném zápisu citace jsou napsány celé knihy. Vaše články mají úroveň referátu žáka pátého ročníku ZŠ. Mimochodem, na můj dotaz o VAŠÍ vysokoškolské kariéře jste mi odepsala, že nevíte jaké mám vzdělání já. Pochopila jste vůbec, na co jsem se ptal?

0 0
možnosti
C

circleart

20. 9. 2010 21:13
posledni varovani

jiste jste si pri zakladani sveho blogu cetla pravidla pro pouzivani-tzv kodex.mimo jine ste souhlasila s timto:

Cizí text lze v článku použít pouze v rámci citace v souladu s autorským zákonem, tedy zejména tehdy, pokud souvisí s obsahem článku, netvoří-li však větší část textu tohoto článku. Přitom je nezbytné uvést zdroj textu a jeho autora, je-li znám. Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku.

a take s timto:

Bloger nesmí používat ve svých textech obrázky z jiných internetových stránek, pokud mu držitel autorských práv neudělil souhlas na jejich použití (ať už osobně nebo v pravidlech stanovujících podmínky přebírání jeho děl). Ve všech případech je bloger povinen uvést zdroj, odkud obrázek pochází.

a pokud jako pani ucitelka neznate citacni normy(to ze je text v uvozovkach opravdu nestaci) tak je to hodne smutne..toto berte jako posledni varovani a sjednejte napravu!

0 0
možnosti
T

Tonička

20. 9. 2010 22:12
Re: posledni varovani

Milý Circlearte, též jsi mě nežádal o souhlas vychloubat se mou tvorbou na svých stránkách. Zdroj odkud obrázek i text v článku pochází je uveden - facebook CircleArta, jméno ani bližší údaje mi bohužel nejsou známy, ač by mě to velice zajímalo.V

0 0
možnosti
MT

Fermi

20. 9. 2010 18:03
Vážená paní badatelko,

vaše fascinace kruhy v obilí působí spíše komicky. Spíše mě zaráží, jak takový člověk jako vy mohl někdy učit na škole jakéhokoliv typu. Mísí se ve vás arogance, agresivita a neschopnost přijmout objektivní kritiku. Až budete mluvit se svým psychiatrem, zmiňte se o magickém myšlení. Myslím, že jste učebnicový případ. Co mě zaráží zcela nejvíce? Určitě je to vaše opovrhování moderní vědou. Člověk s takovým přístupem nesmí učit ani v praktické škole (dřívě zvláštní škole). Absolvovala jste pedagogickou fakultu? Pokud ano, tak jakou? A podívejte se na následující odkaz:

http://web.natur.cuni.cz/filosof/pavla-web/Diplomova-prace-FF.pdf

0 0
možnosti
T

Tonička

20. 9. 2010 18:47
Re: Vážená paní badatelko,

Vaše fascinace skepticismem všeho typu mě nepřekvapuje, arogance, agresivita a nadřazenost je pro tuto skupinu lidí charakteristická.Snažíte se vytvořit dojem, že jste vědecká elita národa, před kterou si máme sednout všichni na zadek a klepat se strachy, abyste nás neocenili Bludnými balvany. S hrůzou však zjišťujete, že většina národa BLBy přiřazuje dle zásluhy vám. Co absolvoval Fermi netuším, chování a vyjadřování však odporuje všem zásadám lidské slušnosti a úcty k lidem.

Vědci šířící nenávist a zlobu jsou ostudou národa. Ani UK neznamená patent na rozum, za základ vzdělanosti člověka je považováno slušné chování a charakter.[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik