Ostuda českého národa - kníže s čírem 2013

Vážení intelektuálové, vzdělaní, informovaní, přemýšliví - nebo hloupé ovce kampaně německé holdingové společnosti MAFRA vlastnící česká média, vymývající mozky oslavnými ódami na šarm a intelekt knížecího číra diponujícího značným kapitálem pro volební tým, hvězdy showbyznysu i drink zdarma pro naivní puberťáky neznající historii vlastního národa.  

 Slavné české šlechtické rody usilovali o samostatnost a nezávislost našich zemí, hynuly v bojích s cizáky a křižáky, kteří si přivlastnili jejich panství a majetky. Země české však zůstaly Čechům, panství byla zcizena českým rodům i po porážce stavovského povstání, nebyla však finančně vyrovnána - neměla být tedy ani navracena - dokonce proti Benešovým dekretům.

Český národ nedluží "knížeti" nic, kníže nám dluží mnoho. Jen ty drinky "zdarma" byste mohli vyrovnat, abyste nebyli zavázáni. Prodat Hrad za drink je silné kafe! Ovšem tak už v tom feudálové umí chodit - za sladký úsměv, laškování, trochu humoru a přetvářky získají vše, nač si vzpomenou - pro sebe, "svatou" církev římskou, i nebohatší "elitu" světa z Bildelberg Group. Mnoho ze svých plánů a podivných aktivit by měl pan Schwarzenberg vysvětlit, když chce zde s námi žít, a hlavně mnoho napravit. Pokud mu - hloupé ovce - nepřidáte k ovládnutým Čechám - asi už nejen jižním, k církevním restitucím - z nichž také hodně urve, ještě i Pražský hrad.

 Moravskoslezský národ už mnoho Pražákům odpustil, ale donekonečna to nejde. I přemyslovská knížata se uchylovala na Moravu před hrozícím německým tlakem. Nyní však volíte - útlak cizinců, Vatikánu i světových ovladačů - v tom si zůstaňte sami! Velmi jsme pod vaším vlivem zchudli, ani kraje příliš nepomohli, Praha rozhoduje o všem - Morava a Slezsko trpí.

VELKÁ MORAVA byla silným státem a asi ji zase obnovíme. Pod útlakem mocnářů, elit a vychytrálků typu Kalouska a jeho "knížete" předurčeného na prezidenta Bilderbergem dále žít nemíníme. Čechy i Morava a Slezsko jsou již vytunelovány - teď zbývá ještě půda Vatikánu a Německu - finance církvím a Bilderberg Group.

V tomhle už si Češi opravdu zůstaňte sami - excesy Karla a Kalouska nemíníme tolerovat!

 

PS: kritikům i/y v přísudku - podívejte se řádně, co považuji za podmět,zda celé rody (y) nebo šlechtice (i).

       Shoda dle rodu podmětu nebo významu. Kraje totéž - oni, ti lidé v instituci dostali málo pravomocí.

       Kdo nechce VELKOU MORAVU - nesmí nás zaprodat Němcům a světovým ovladačům.

 

 Související články:

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/315805/Dvere-jsme-privreli-lepsim-casum.html

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Schwarzenberg-se-zblaznil-Cesko-ovladla-hruza-ze-slov-knizete-260124

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2546-o-schwarzenbergove-prezidentstvi-bylo-mozna-rozhodnuto-uz-v-roce-2008-na-bilderbergu.aspx

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/karel-trochu-jinak-2-uplatky-kaprici-dotace/

http://pliskova.blog.idnes.cz/c/302148/Cirkevni-restituce-jsou-obrovsky-tunel-a-velmi-dobre-pripraveny.html

http://www.blisty.cz/art/64146.html

 

Autor: Tonička Plíšková | neděle 20.1.2013 20:13 | karma článku: 31,04 | přečteno: 2261x