ODHALENÍ : MY a ONI

MY - lidé - jsme velmi naivní důvěřivé bytosti. Věříme každému mluvkovi, kdejakému žvástu a nesmyslu, kterým nás krmí sdělovací prostředky, církve, politikové i historikové. Podléháme iluzi vlastní moudrosti s vzdělanosti, ojedinělosti lidského intelektu schopného vládnout na Zemi a rozšířit vliv i na další planety. A všechno je jinak!

Medailon ze starověké egyptské hrobky - plný bytostí.

Celý vesmír je plný života - i dávná historie lidstva je protkána kontakty s vyššími vesmírnými bytostmi - našimi stvořiteli a učiteli. Moudré a vznešené bytosti byly odedávna v kontaktu s nimi a získávali informace k duchovnímu i materiálnímu povznesení člověka. I dnes mají mnozí schopnosti dávných proroků, šamanů, vynálezců - lidí schopných komunikace s vyššími vesmírnými bytostmi přibývá.

Odlišnosti:  MY a ONI

Komunikace: Hana Fialová - Aštar
jste zosobněním toho, co je právě ve vás skutečné. Jste oddaní tomu, čemu se právě oddáváte. My nesoudíme lidi. To vy stále posuzujete nás, zda jsme skuteční. Nevíra v to, že na Zemi jste jen vy - a jiní nemají snad ani právo žít, navštívit vaši planetu je těžká energie. Zem není vaší planetou. Je vaší učitelkou, matkou. Rodíte se sem znovu a znovu proto, aby jste něco pochopili. My někteří jsme stále jen na cestách. Já sám cestuji vesmírem tak dlouho, že sám o tom nemám záznam. Záznam si dělá Bůh o svých zkušenostech ze života na modré planetě, kam sám sebe - vás po kouskách posílá za něčím nepoznaným. V Akaši máte záznamy jen vy. Jen bytostem, které prošly zkušenostmi na Zemi přísluší záznamy z jejich životů zde odžitých. My nežijeme v prostoročasu, a tak není čas na záznamy. My jednoduše jsme a pracujeme. Mimozemské civilizace, jejich obyvatelé těl jsou také stále na cestách. Vesmír je jejich domovem. Jen výjimečně se mohou přiblížit až k Zemi, ale toto naše omezení, neboť nelze použít jiné slovo, aby vám bylo bližší , vyplývá z toho, že ještě spousta lidí musí projít zkušenostmi, než jim bude odhalena pravda. A tak i naše Odhalení, které vám pomůže k odhalení pravdy o životě, Bohu a vaší matce Zemi, což bude velmi ojedinělý a vzácný veřejný projev, na který v skrytu duše již všichni vzestupující čekají a mnozí se připravují - je odsunut na další rok. Jen pevně věříme, že nepromrháte žádnou chvíli a budete pracovat uvědoměle. Bůh ví, že tento den je již vytvořen. Je ale jen na vás, kdy sem toto, co jsme společně vytvořili jako vesmírná jednotka přitáhnete. Odblokujete podezření svého ega o možnosti tohoto vzácného setkání. Na některé je nyní vyvíjen velký tlak. Já přijímám informace Stvořitele a zodpovídám za chody posádek, jak mají postupovat.
Naše komunikace na bázi telepatie je naprosto čistá. My nemáme se zkušenostmi duší nic společného. Nedoléháte k nám. My žijeme v tak vysokých dimenzích, že mřížka lidstva se nás netýká. Jen ji bereme na vědomí. Jako vaši blízcí na vzestupu jsme rádi, ža Galktická federace Světla nám umožňuje alespoň nějaké kontakty. Naši Plejádští spojenci mohou v blízké době používat více kanálů z vás a nejen tito. Bude třeba navázat bližší spojení s mnoha Mimozemskými bytostmi z jiných galaxií a vy jste na to připravováni. Vy, kteří budete vybráni GF coby naše spojky. Chanelling je způsob, jak přijímat do slov Světlo. Jiná cesta pro vás zatím není. Ti, co cestovali na některých z lodí, které toto umožnily, byli spraveni o mnohém, co jejich moudrá a takto uvědomělá duše odhalí také ve vhodný čas.
Mnoho nepřesností a blábolů už vzešlo z per, které byly více samozvané, než pravdivé. I toto byly zkušenosti duší. Někdy záměrně matoucí. Procházíte čím třeba. Také mnoho literatury zanikne jako paskvil. Nespěchejte na sebe, neboť tlakem vyvíjíte energie, které hutní a zdržují. Víme, že se nyní cítíte mnozí velmi nepohodlně a ještě to bude nějakou dobu trvat.
Jsme s vámi a milujeme vás.

 ONI - bytosti hmotné i světelné, z 5, 7 či 9 dimeze, jsou dokonalé bytosti vyšších světů - Plejáďané, Arkturiáni a další z GF, jejich možnosti navázaní kontaktu a sdílení informací s námi jsou neomezené.

Bytosti z nižších dimenzí nepodporují vzestup lidstva - tupost a strachy člověka zapouzdřeného ve 2 vláknech DNA usnadňuje jeho zotročení, očipování a ovládnutí těmito ještěřími entitami a pozemskými "elitami".

MY - jsme svou podstatou tvořivé a láskyplné božské bytosti s 12 vláknitou DNA - a zde satanova moc končí...

I kruhy a čím dál složitější obrazce jsou tvořeny shora - tvoří je naši dávní strážci a ochránci sledující a planetu a ochraňují lidské bytosti s hvězdných výšin. Pohled zdola je velmi plochý a nic neříkající jako lidská plochá mysl - shora plastický a vícedimenzionální jako nejsložitější obrazce!

 

 Frolda Jan - Astro:

                                      http://www.youtube.com/watch?v=rMOT1HEgJ98








 Kruhy v obilí 2013 ČR- reportáž z terénu ( street žurnál )  www.youtube.com

Co všechno nás potkalo při projíždění obilných formací u nás v letošním roce? Podařilo se nám objevit jeden z kruhů v obilí v ČR s jednoduchou technikou. Zobrazit více
 







 
 
 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 2.12.2013 22:22 | karma článku: 12,15 | přečteno: 1342x