Obrovský vykřičník v poli!

Tohle zde ještě nebylo - veliký vykřičník v pšeničném lánu - naléhavý výkřik nebo varování!? I novogotická perla jižních Čech se ozývá...V podzámčí Hluboké nad Vltavou na pozemku ZD Hosín objevili 13/7 2009 v obilném lánu napsanou zprávu! Zlatým písmem na naši zem...

Obrazec u Hluboké n/VltavouFoto: J. Severa

Obrovský vykřičník skrytý v pšeničném lánu mezi lesy a lukami, viditelný v plné kráse a přesnosti tvaru pouze z oblačných výšek nalezl pilot hosínského letiště. Jen snímek z tohoto nadhledu může ukázat dokonalost tvaru. Z místa lze zachytit pouze nádherné detaily vykřičníku dlouhého přes 80 metrů, širokého 44 metrů. Snímek z blízkého návrší zachytil již obrazec vcelku, jeho tvar však vidíme  zkreslený do tvaru rovnostranného trojúhelníka.

Obilí v kruzích vykřičníku je stočeno pravotočivě, velký kruh má průměr 10 metrů, ostatní 6 metrů. Vykřičník zdobí 3 pásy stojícího obilí, nahoře nemá rovnou linii, ale oblouk, 2 drobné výklenky a 3 kruhy, mezi dvěma z nich vznikl trojúhelník stojícího obilí. Tvarově je velmi pestrý a zajímavý. Ještě zajímavější je však způsob položení obilí ve vykřičníku! Není položeno najednou na ploše, ale pásovitě - kolmo k stojícím pruhům obilí - mezi jednotlivými pásy položeného obilí jsou uzounké linie obilí stojícího. Nic není zlámáno. Jako by někdo říkal: "Lidičky, kam byste se na tuhle neuvěřitelnou dokonalost a nádheru hrabali??? To jste ještě neviděli, viďte! " A má pravdu, v ČR dosud ne.

Vykřičník v obilném lánu též ne, zdá se být raritou světovou. Proč obrovský vykřičník, proč v ČR, proč u Hluboké nad Vltavou???

                  UPOZORNĚNÍ NA NĚCO, VÝKŘIK, NEBO NALÉHAVÉ VAROVÁNÍ ???

Je třeba přemýšlet o všech variantách. Ne vše činíme dobře - coby jednotlivci, národ, lidstvo.

A varování přicházejí ze všech stran. Jako lidstvo jich nedbáme po tisíciletí, vše řešíme spory a válkami.

                                     Neseme Kainovo znamení - Kainův Gen.

Jako národ jsme prý povahy spíš holubičí (i když ne každý a ne vždy) a čeká se od nás duchovní jiskra pro zahájení pozitivní přeměny lidstva a navázání na duchovní odkaz Karla IV. Má nás vykřičník probudit???

 Nebo křičí - co se to proboha u vás děje 20 let po sametové revoluci!!! Nevraživost, chaos a zmatky...

                                             Coby národ i coby jednotlivci.

                    

                          !   Vědci by měli přemýšlet i nad blízkým Temelínem...   !                        

Autor: Tonička Plíšková | sobota 8.8.2009 20:09 | karma článku: 20,44 | přečteno: 3183x