Obrovské objekty a vírovité struktury v Mexiku

Poslední datum mayského kalendáře se neúprosně blíží a kolem nás se dějí zajímavé skutečnosti. Producent Jaime Maussan z Mexika (tvůrce filmu Mayské proroctví - Kruhy v obilí) o zvláštních jevech  pravidelně informuje ve svém televizním vysílání na http://www.tercermilenio.tv/  Do kráteru sopky Popokatepetl vlétávají obrovské objekty délky 1 km a šíře 200 metrů, nad Mexikem byla radary zaznamenána veliká vírovitá struktura - vortex - podobající se svým charakterem i energeticky vírovitým strukturám v obilí. Společnost má být o dění na celé planetě pravdivě informována sdělovacími prostředky. V ČR však média řeší jen kauzy a zástupné problémy. Každý člověk potřebuje v dnešní době vědět, co důležitého se děje kolem něj, na planetě i ve vesmíru. Na celém světě se vše mění - je třeba se s tím vyrovnat:

 



 
 


 
 

 
 


 
Veliké obrazce v obilí předpověděli tento jev a těsně s ním souvisí:
 


 
 

 
Vírovité spirály obrazů v obilí nesou harmonizující frekvence - 396 Hz Květina života, 528 Hz DNA...
 
 



 Foto dne 8/11 2012



 
 

 Mimozemské objekty střeží nejen planetu Zemi - mírní i sopečnou aktivitu - u Slunce odsávají
 
 výrony plazmy, aby planety nebyly ohroženy.
 
 
 

http://youtu.be/nzoUH0W2VFc



 UFO u aktivního Slunce březen 2012 - záběry NASA:
 
Veliký tmavý objekt 7,5 xvětší než Země nasává plazmu z výronu a při odletu objektu ve směru rotace Slunce se plazma táhne stejným směrem vlivem gravitace objektu - pak dopadá zpět na Slunce.
 
 
 
 
    Vyšší mimozemské bytosti sledují vývoj SS a planety Země - jsou našimi ochránci i stvořiteli.
 
 
 
 16/11 gigantická exploze na Slunci - snímek z NASA Solar Dynamics Observatory (SDO).Výbuch mrštil koronální výron hmoty daleko do prostoru...
 

 


 


 
 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 6.11.2012 6:11 | karma článku: 19,00 | přečteno: 2655x