Obrovské doutníkovité objekty nad USA i Mexikem

Amatérský astronom v Pakeville, městečku státu Kentucky, jižně od Velkých jezer - zachytil v minulém týdnu na denní obloze na kameru objekt podobající se dvěma rozsvíceným žárovkám - válcovitý objekt se na obloze pohyboval 2 hodiny a vidělo jej množství lidí. Vzápětí v pátek 26/10 natočil kameraman v Mexiku objekt stejného typu velikosti 1 km x 200 metrů vlétávajícího do kráteru sopky Popokatepetl.

Vývoj planety Země byl sledován bytostmi z vesmíru po všechny její vývojové cykly. Návštěvníci zde byli odedávna a jsou zde i nyní. I vedle stop dinosaurů jsou nalézány stopy obrovských bytostí. Planetu obývali dokonce obři a navštěvovali různé typy humanoidních bytostí vyspělých i méně vyspělých - a tak je tomu doposud.

Stvoření člověka - geneticky - je reálná záležitost. Vyhnání z ráje za nedodržování vesmírných zákonů proběhlo též. Ve světě duality získaly naše duše příležitost se zdokonalit. Strážci dohlíží na náš vývoj, sledují naši duchovní proměnu potřebnou k návratu domů, do vyšších sfér.

Celý vesmír nyní sleduje vývoj ve Sluneční soustavě - neustále je zde přítomno množství obrovských mimozemských korábů různého typu s úkolem asistovat Slunci a všem planetám i tvorům při snazším zvládnutí cyklických proměn.

I všichni mesiáši a avatáři se zrodili v tělech lidských s úkolem pomoci lidstvu pochopit možnost změny. Svárlivé a haštěřivé lidstvo však nechápalo a nebylo schopno proměny. Vznešené idee "božích synů" zneužily církevní instituce k ovládnutí svých oveček a jejich území, vláčení lidstva vzájemnými rozpory a boji. Situace se nezměnila - hloupými ovcemi jsme zůstali dosud...

Bytosti z jiných světů stále ve svých bárkách a korábech létají nad našimi hlavami - moudří předkové jejich bárky a koráby malovali na svaté obrazy, kamenné kříže, skaliska i chrámy. Zprávy o své přítomnosti nám píší v obrazcích po celé planetě, na obloze se objevují ve dne i v noci.

                                 Hloupé ovce však nezvedají hlavy - nevidí a neslyší...  

 




http://www.youtube.com/watch?v=pnpP_mGYeWc&feature=youtu.be

 



NEW FOOTAGE! Mothership enters Volcano | Mexico | October 26, 2012.
youtu.be
Cigar Shaped UFO enters the Popocatepetl Volcano in Mexico.
 
 
 
 
                  Objekty diskovitého typu se objevují po celé Moravě i v Čechách
 


 Foto: Pavel Roško

 

 

"...jsou zde proto, aby ochránili Zemi, a pokud si to budeme přát, pomohou nám při vstupu do Nového věku."   Michael Hesemann

 

Autor: Tonička Plíšková | neděle 28.10.2012 22:01 | karma článku: 18,53 | přečteno: 2177x