Obrazec v obilí u města Proseč - před 19/7 2012

Hospody v Proseči prý vřely sázkami, kdo se ke kruhům v obilí přihlásí - nikdo z okolí mi neposílal slíbené snímky - stále ticho po pěšině, ale jaksi se nic nedělo - jako by se všichni něčeho báli. Kromě přihlouplé reportáže 19/7 v televizi NOVA jsme neměli žádnou bližší informaci o místě výskytu ani o vzhledu obrazce. Vůbec ne o tom, že by se někdo namáhal jej vytvořit! Vypravili jsme tedy do neznáma nakouknout, co se v Proseči děje. Nastal krásný čas vhodný k výletům i sluníčko vykouklo a krásně hřálo...  

Foto: Pávková Zd.

 Pracovnice MěÚ nám poskytla informaci o umístění obrazce skrytého v obrovském lánu krásné vyzrálé pšenice. Je hned na okraji města za truhlářstvím vpravo, jak vystoupíte z auta až na mez k lánu, pak ho uvidíte.

Zdánlivě jednoduchý obrazec tvořený 2 spojenými kruhy má však bohatou vnitřní strukturu tvořenou složitě pokládanými a překládanými svazky stébel jdoucími různými směry v kruzích pouze na obvodu  levotočivých.

 

Zvláštní dodatky souvisejí i s kolejovým řádem, dolíkem pod obrazcem a elektrickým vedením nahoře na kopci. Dodávají tak útvaru velikost více než 50 metrů a přinášejí významné poselství o důležitosti vody a elektřiny v našem životě - jistě však ne v drátech, jež lemují i tento obrazec skrytý pod nimi, hyzdí naši krajinu a celou planetu. Elektromagnetismem masírují své okolí i obilí po celou dobu vegetace - na velikou vzdálenost hlavně dráty vysokého napětí.

            Smog a škodliviny dýcháme, v elektrosmogu žijeme a krmíme jím vlastní děti. 

Člověk si přetváří krajinu k své potřebě bez ohledu na planetu a udržení života a zdraví svých potomků.

Nastal čas se zamyslet nad svým vlastním zdravím, zdravím našich dětí a existencí planety.

Větru a dešti opravdu neporučíme, změny v klimatu musíme respektovat, zastavit je nelze, vesmírný koloběh má vlastní cyklický řád a planeta se čistí od všeho, co řád přírody narušuje - nemá to vůbec lehké!!!

 

Piktogram Proseč 19/7 2012 – činkovité spojení 2 kruhů je symbol spojení Slunce se Zemí! O tom piktogram informuje: 

Erupce z 19. července. Credit: NASA, ESA

 

Maximum sluneční činnosti pomalu klepe na dveře a naše mateřská hvězda nám o tom dává pořádně vědět.

Slunce se pomalu blíží k maximu jedenáctiletého cyklu.


                                        Ve Vesmíru však nejsme sami… 
 
 
 
 

Krásy i poselství obrazce na: http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=1602

 


 

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 26.7.2012 9:27 | karma článku: 11,31 | přečteno: 2115x