Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

vg38

27. 8. 2010 0:14
Jé já jsem prý cenzor

Juchů, jdu slavit, ale první bych se zeptal, co mají společného hvězdy (astro znamená hvězda) a obilí? Asi to, co zemědělci a Slunce.;-D

0 0
možnosti
P

pimpulin

26. 8. 2010 11:42
Konečně!

Všem, kteří se stále potí nad hádankou, kterou Tonička zadala ve svém blogu "Velevážení páni astronomové!" doporučuji, aby se tam mrkli. Už můžete hádání zanechat, Tonička KONEČNĚ vyjevila, co oba piktogramy znamenají. Já jsem z toho tedy úplně paf! 8-o

0 0
možnosti
TM

CortaCircuito

26. 8. 2010 14:04
Re: Konečně!

Mě by jen zajímalo proč by se měli nějací studentíci a spol za něco omlouvat ?

1) Dle Toničky jsou všechny kruhy, které tudy prošly pravé.

2) To znamená, že CircleArt ani nikdo jiný žádný agrosymbol nevyšlapali.

3) Pokud žádný agrosymbol nevyšlapali - nemají se za co omlouvat.

4) Jediný kdo tu tedy šmajdá v obilí (a poškozuje zemědělce) jsou ufoni (ti asi nic nezaplatí), a badatelé/obdivovatelé kruhů. Tudíž Toničko - šup omluvit se zemědělcům a) za ufony, b) za sebe - že jim to nepoškozené obilí ufony sešmajdáte a polámete, c) za další badatele ... a přihoĎte teda tu náhradu škody ne ?

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

25. 8. 2010 8:06
Kdepak kruhy nebo rozsece

TI mimozemstani maji dokonce smysl pro legraci ....

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/209576-v-kukuricnem-poli-v-nemecku-se-objevila-obri-svastika.html

0 0
možnosti
T

Tonička

25. 8. 2010 12:33
Re: Kdepak kruhy nebo rozsece

Zajímavé - Tvůrci mají "křídla" pěšinka tam nevedla - a vědí lidech i národech vše.

V Anglii byl v kukuřici mohutnější - ani s parniválcem ho to CircleArt nezvládl. U nás u HK je též zajímavý tvar,  "odborníky " opět označen za padělek...:-)

0 0
možnosti
EK

Eles

24. 8. 2010 22:07
Eles

Jak je napsáno níž...je už s Váma trochu nuda p.Toničko. Obraz vyšlapaný lidmi u Velešovic jste koukám pořád nestrávila (jako asi jediná v ČR, protože i většina stránek zabývající se kruhy ho dávno mají označené jako padělek / nepravý kruh).

Tak se mi zdá, že se tu motáte jak kůl v plotě, všem pro legraci. Zkuste změnit téma, třeba se chytíte v jiném odvětví. Hádání, co můžou být čárky ve skále je např. nesmírně vtipné a v naší zemi se tomu věnují jen dva badatelé, z nichž jeden z recese.

0 0
možnosti
T

Tonička

24. 8. 2010 23:43
Re: Eles

Nepřebírám názory jiných, pane Elesy, nevidím důvod označovat jakýkoliv obrazec za padělek, pokud není důkaz o tvorbě lidské. Předložte mi ho, pánové! Ani astronomové ani CircleArt důkaz nepředložili - jsou jen virtuální šašíci.Rv

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

24. 8. 2010 16:31
Tak jsem se na to podíval

To P u obrazce znamená Plíšková? O ostatních piktogramech bych se raději nezmiňoval.

0 0
možnosti
T

Tonička

24. 8. 2010 16:52
Re: Tak jsem se na to podíval

Nezmiňujte se, pane Drábek, byl tam ještě třetí dodatek - z Vašeho realistického pohledu by Vám mohl vyrazit dech - nebo byste pánové mohli začít trpět velkými komplexy! Pokud ten první dodatek berete coby písmeno P (nevím) možná tvůrci měli i tento úmysl - múže to znamenat Plíšková vám to pánové napaří.;-D

0 0
možnosti
PH

mrozh

24. 8. 2010 12:23
ad PS - kategorie věda

K tomu Vašemu PS: když už něco prezentujete v kategorii "Věda", tak byste nemusela být na informace tak skoupá. Kdyby to bylo v kategorii "filosofování - lidové dohady", bylo by to tak akorát. Ale pořád od Vás postrádám nějaký pořádný popis nebo nákres. když už máte "k dispozici" geologa, co takhle se seznámit ještě s nějakým geodetem nebo aspoň stavbyvedoucím, kteří mají k dispozici třeba jednoduchý nivelák s latí. Tím se dá celkem triviálně obrazec proměřit v polárních souřadnicích plus výškové informace. kdybyste aspoň jednou něco takového udělala a tady to vyložila, hned by to bylo na jiné úrovni než ty, s odpuštěním, bláboly, které nemají jiný podklad než Vaše přesvědčení.

0 0
možnosti
T

Tonička

24. 8. 2010 14:10
Re: ad PS - kategorie věda

Opačný názor je též třeba doložit podrobným nákresem s popisem cíleného rozložení a směrování stébel - ne pouze předváděním videí natočených před X lety astronomů a hošíků skákajících v obilí či prezentací ukradených snímků a nákresů na webu tzv. circlemakerů či facebooku "umělce" CircleArta. Nějak jim všem došel dech a přestali se vychloubat. Možná začnou po vánocích, až nakradou dostatek snímků  obrazců roku 2010 - nebo potřebují získat mé podrobné nákresy, aby mohli spustit povyk o "své" tvorbě??? Od vychloubačů požaduji podrobný nákres - jinak nechť neřvou, že cokoli vytvořili, virtuální hošíci!!! Tlučhubům a lhářům nemíním dát své materiály k dispozici a vědecké instituce dosud zájem o spolupráci neprojevily.

A dobrá rada nad zlato - nejlépe je zajít do obrazců a vytvořit si názor vlastní -  měřit ani netřeba!V

0 0
možnosti
P

pimpulin

23. 8. 2010 14:49
Dotaz

Konečně jsem měl čas najít si onen obrazec, který "mnohé rozsekne nebo rozetne". (Je na http://www.cropcircles.cz) Chtěl bych se zeptat - to písmeno vedle obrazce čtete také jako "P", paní Plíšková? A ten symbol pod písmenem? Kdysi jsem podobný viděl vyrytý v kůře osamoceného stromu mezi rýžovými poli ve středním Laosu a taky mě hned udeřil do očí... Mohou spolu nějak souviset?

0 0
možnosti
T

Tonička

23. 8. 2010 16:21
Re: Dotaz

Moc daleko jste se nevypravil - pimlupine - jen ke spřízněné duši na webové stránky. Vás asi udeří do očí kdejaká pitomost a nejen v Laosu! Kdo ví, zda je nákres autentický, dodatky jsou 3, u předchozích obrazců chybí úplně, snímků i leteckých má webmaister dost. Proč tam nejsou!  A teď dotaz: Platíte ho ze Sysifa nebo z AV že tak mlží???Rv8-o;-D

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

22. 8. 2010 23:05
Co,co ,co dělá takový článek v rubrice věda??

0 0
možnosti
TM

CortaCircuito

23. 8. 2010 10:30
Zavazí.

0 0
možnosti
T

Tonička

22. 8. 2010 13:18
Nic při starém, vše se mění, události gradují!

Nelíbily se skeptikům 2 dokonalé obrazce - mají 2 asymetrické obrazce! Nelíbily se jim tvary kuhovité - objevily se šišaté i hranaté! Tak co pánové Awathorne a Dolchi? Potřebujete něčím víc vyrazit dech?? Ještě se nerozsvítilo???:-)

0 0
možnosti
B

Braniik

22. 8. 2010 18:09
Re: Nic při starém, vše se mění, události gradují!

Aha, takže tie symetrické obrazce sú príliš dokonalé na to, aby ich stvoril človek a tie nesymetrické a šišaté sú príliš nedokonalé na to, aby ich stvoril človek :-) Je mi to jasné.

0 0
možnosti
MS

Awathorn

21. 8. 2010 23:12
Vše při starém

Právě jsem se vrátil z dovolené a jal jsem se prozkoumat co nového v mé oblíbené blog sekci.Koukám, že vše při starém.Pan Čermák se svou obvyklou nudnou pseudorešerší a paní Tonička se svými bláboly, které jsou sice zábavné ale jen do doby než si člověk uvědomí, že to myslí vážně.Kruh 20 na 20 mě pobavil královsky.Když už jsme u těch rozměrů,měl bych pro ufouny návrh.Nedávno jsem četl jednu z knížek od A.C.Clarka a tam se vyskytovaly koule jejichž obvod a průměr dávaly po vydělení číslo odlišné od starého dobrého PI.Tak co mimozemští kamarádi,nesvedli byste něco takového?Pak bych se i nechal přesvědčit,že na tom něco bude :)

0 0
možnosti
PK

dolch

21. 8. 2010 23:29
Re: Vše při starém

Že vy jste ještě po té dovolené nevystřízlivěl? Co to, prosím vás, je "obvod koule"? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik