Obrazce v obilí = kniha vepsaná do krajiny...

Dopisy psané obrázkovým písmem po celé planetě po věky věků. Korálky navlečené na liniích matky Země - plné zvláštní energie a informací. Až náhle promluví - tok nových informací přetvoří tento svět. Každý ví vše...

Vědomí lidstva otevřeno - babylonské zmatení jazyků a neschopnost lidstva domluvit se - je u konce. Lidská nadutost, pýcha, touha po moci a "zlatém teleti" - se zřítí jako Babylonská věž.

Satan ztratí moc lži, falše a přetvářky - nic nebude již více utajeno - nevědomost pomine a celý svět se rozzáří jako oči dítěte...

Soubor vesmírných informací ukládaných zde našimi Strážci nese obrovskou sílu vibrací a symbolů. Člověk nemůže zabránit propojení kódů na liniích celého světa. Ani ten, kdo se domnívá, že ovládá tento svět - je to jen domýšlivý červíček - lidské duše mu stejně nepatří a těla patří Zemi.

V letošním horkém létě nenadělaly obrazce v polích zemědělcům v ČR mnoho škody. Objevených nebylo mnoho a lidičky je navštěvovali s ohledem na neponičení úrody.

Symboly obrazců v obilí však hovoří jasně a k celému českému národu:

SRDCE na vrcholu pyramidy obklopené kruhem celistvosti - nám dává šanci souzníme-li společně.

KOŘENY - propojené celým Vesmírem a jeho dimenzemi - mluví o důležitosti kořenů rodiny i národa!

 

Symbol Země a Měsíce - znamení na oběžné dráze i za ní - čekají nás změny:

 

 

Vesmírná spirála,stébla jsou stočená po směru hodinových ručiček=JANG, vespod se vine odspodu nahoru zemská linie jako Had:                                                                                 

                                         Pilot zdokumentoval na  snímku – tradiční i kódový útvar - v Českém Ráji:                    Netradiční obrazce - KÓDY - se rozprostřely  v celých lánech i severně od  PRAHY:

                                   

                                                                                                           http://www.kruhy-v-obili.cz/ 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tonička Plíšková | sobota 8.8.2015 23:13 | karma článku: 17,35 | přečteno: 878x