Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Obrazce v obilí - ČR 2013

   U všech obrazců v ČR asistují světla, zvuky, UFO na snímcích, či přímá sledování i přistání objektů či setkání s bytostmi - hlášeno záhadologickým klubům i sdělovacím prostředkům. Otisk obrazců  je častý nejen v nové plodině i na sněhu, viditelný je též na satelitních mapách dokonce po více letech. Lidé s tak  dokonalým tvořením nemají zkušenosti a ještě dlouho nebudou mít. Jsme na technicky nižší úrovni a  udiveně zíráme, co  se kolem nás děje. Vychloubání se provazem a prknem je trapná záležitost technicky primitivních individuí. Vyspělé bytosti a jejich technika je o zadání programu a kódu - vyslání příkazu vlnou či paprskem na místo v krajině, ležící na síti dávných sídlišť i předchozích obrazů v obilí.

První obrazec roku 2013 v ČR objevili zemědělci družstva Úštěk, podivili se zvláštním liniím, vystoupili na Kalvárii a z výšiny spatřili v poli kruh s křížem. Podobný obrazec kříže v kruhu o průměru 100 metrů nalezli i zemědělci u Znojma. Další obrazec kříže ve dvojitém kruhu o průměru 50 metrů pokosili zemědělci na poli nad kostelem v Drnovicích na Blanensku.

                         Jev se zopakoval 3x v různých krajích republiky.

Slovanští věrozvěstové používali rovnoramenný kříž jako znak harmonie i na Velké Moravě. Utrpení šířeného z Říma pod znamením kříže z Kalvárie už bylo na světě opravdu dost. Odstraňme znamení bolesti - i vše, co český národ uvrhlo do utrpení. Nalezněme své vlastní kořeny víry a vydejme se cestou štěstí a pohody.

Obrazec u Strakonic má kvalitativně vyšší formu. Představuje trojjedinost božství s okem Stvořitele uprostřed. Nic není utajeno...

 Obrazce symbolu Trinitidy se objevily již roku 2000 na Šumpersku u Chromče a Vikýřovic v plošné podobě - velikostí a dokonalostí dostáhly úrovně kruhů anglických. Obrazec 2013 - Osek, Rohozná u Strakonic - má 3 dimenzionální formu, nastává vyšší éra tvoření. Boží prozřetelnost se zde projevuje v plné síle věčných a neoblomných energií vesmíru...

 

Na rozhraní Moravy a Čech vznikl u ROZSEČE NAD KUNŠTÁTEM  v zeleném obilí veliký obrazec, zemědělci to zjistili v sobotu ráno 20.7. , po 3 dny jím procházely davy lidí, obdivující tento úžasný fenomén a pozitívní energie tudy proudící. Majitel pozemku však tuto skutečnost neunesl, poručil pokosit nezralé obilí v obrazci, čímž si jistě způsobil větší škodu, než by mu způsobili milovníci obrazce. Lány, na nichž se vyskytují obrazce v obilí, poskytují vyšší úrodu, proto si míst s výskytem kruhů zemědělci v Anglii váží.

 

 Mladí pánové, kteří v obrazci u Rozseče nocovali a pořídili zajímavé snímky, v neděli 28.7. objevili v poli ječmene u Benešova smějícího se smajlíka s tykadly:

 

Badatelé na severu Čech nalezli 28.7. při výjezdu ze silnice u Žďárku na dálnici k Liberci obrovský obrazec. Snímky pořídil příznivec Klubu záhad Moravia Václav Novák:

 

 Zdokumentovali, snímky shora i videa pořídili badatelé  a fotografové z Libereckého kraje:

 

                                                                                                                                                                                                                                                           

 





V Libereckém kraji mezi obcí Žďárek a zámkem Sychrov se objevil z 27. na 28. července 2013 nejkrásnější a nejdokonalejší obrazec ze všech, zdokumentovaných  za uplynulých 42 letech v České republice.

 S láskou a úctou proudili denně lidé shora nám zaslanou nádherou plnou jemné energie a naděje.

Sedmý obrazec 2013 v ČR - PERLA českých piktogramů - vyrazil všem dech svou dokonalostí a mnohotvárností i jemnými energiemi šířícími se celou krajinou a uzdravujícími nádherný kraj zdevastovaný člověkem. Energie uzdravující tělo i duši člověka přilákaly sem plno lidiček, neboť zde cítí přítomnost a ochranu a neustálou pomoc vyšších bytostí, jež vložily sem  svůj obraz, zanechaly odkaz o své existenci a neustálé přítomnosti na planetě Zemi.

Galaktický vzestup je v plném proudu - dimenzionální brány se otvírají - božské bytosti se vracejí...

 

Vnímavý člověk myslí, vidí a slyší - navrací se k dávné moudrosti veškerenstva - je součástí Vesmíru:

 Mnohé bytosti se nemohou vymanit z hmoty a strachů, nechají sebou vláčet a vtahovat se do problémů, utrpení a bahna současného světa, šířeného všemi sdělovacími prostředky. Informace o dění je třeba mít, ale ne jimi žít.

V duši mít klid, mír a lásku - je cesta moudrosti a spokojenosti - cesta pohody, úspěchu, tvořivosti...

Procházíme v mnohých životech mnoha životními zkouškami, aby naše duše zmoudřela a dosáhla vyšších světů, nyní je na Zemi mnoho duší, toužících pochopit koloběh životů, překonat poslední úskalí a povznést se do vyšších sfér. Tím více je zde protichůdných sil a bytostí, snažících se nás udržet v nevědomosti a obavách - abychom nevyklouzli z jejich vlivu a z otroctví systému.


DLOUHO MI NEBYLO JASNÉ, PROČ KOLEDOVÉ ZE ZÁHADOLOGICKÝCH KLUBŮ místo badatelské činnosti v oboru – utajují výskyt kruhů v obilí a mimozemských objektů před veřejností, zesměšňují všechny, kdo se těmito jevy zabývají. NENÍ DIVU! SPOLUPRACUJÍ S KLUBEM SKEPTIKŮ SISYFOS!!! Několik údajných "českých vědců" – napojených na americký Klub Sisyfos,  nás téměř 20 let udržuje v temnotě – ovládá sdělovací prostředky i badatele, moudrým a vzdělaným lidem udělují anticenu -  Bludné balvany.
Klub Sisyfos má pouze 400 členů - jen třetina má titul - a tahle hrstka nedouků nám poroučí???
 
Nastal nejvyšší čas všem takovým a podobným lidem říct dost! A nebát se jít vlastní cestou...
 
                       SVOBODU A DŮSTOJNOST SI MUSÍ ČLOVĚK ZASLOUŽIT.
 
 
 
A u Plzně si zasloužili další obrazec - doufám, že ho badatelé z KPUFO odborně prozkoumají:
 
 
 
 







 
 
 

 

 

Více informací na www.kruhy-v-obili.cz

 13/10 2013 se na facebooku objevila zpráva od Plejáďanů k tomuto článku - chanelling Hany Fialové:



 Byla jsem požádaná od Plejáďanů napsat k tomuto celému chanelling. Sdělili mi, že bude silný. Posuďme sami. Hana Fialová:
 
Vážení Češi
jsme poctěni tím, že nám vaše země ČR) povolila a umožnila na vaše krásné políčka sdělit naše poslání. Pokud by někdo z vás, vyznavačů piktogramů dokázal správně seřadit a porovnat směr kol na všech piktogramech, musel by dojít k závěru, že jsme se svámi přišli skutečně domluvit na Míru. Naše úsilí přinést vám do země světlo na dobu určenou ztroskotalo na tom, že stále hodně lidí nás posuzuje za pouhý výmysl a toto velmi bolí vaši planetu. Je již připravena ale na to, že tito co stále popírají nás, neboť i někteří z nás jsme byli jejími dětmi ji donutilo odpustit vám nevěřícím natolik, že pozvání nás na rozhovor s vámi o vás přijala navzdory tomu, že pro některé to může být tak těžká zkouška, že mohou až odejít.
Ty kolečka, jsou jako hodiny Světla. Nemají čas a ani konce. Jsou všechna rovnětočivá, což znamená, že nevznikly jako kruhy. Byly obtištěny leaserem tak, aby se stále točila vně. Kolem jejich kruhu je vytvořena v podstatě jen kružnice pomyslné hmoty, ale ze země zde stále vytryská energie, která čistí tato místa a vysílá energii o pravdě stavu uvnitř Země. Její stav se velmi zlepšil a tak i my se budeme připravovat nyní více s povolanými u záběru na velkém setkání veřejné nás s člověkem. Doufáme, že vaše účast bude hojná.
 
 

 

 

 

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 29.7.2013 7:29 | karma článku: 23,61 | přečteno: 6557x
  • Další články autora

Tonička Plíšková

Perla Jesenicka - Černá Voda oslaví na jaře 730 let.

Krásná víla seděla na zelené louce pod Hradiskem u břehu Prudkého potoka a na bílé plátno vyšívala krajinu. A jak rychle chtěla mít obrázek hotový, píchla se jehličkou do prstíku - slzy vytrysklé z očí vytvořily nádherné rybníčky.

28.9.2019 v 21:22 | Karma: 17,36 | Přečteno: 435x | Diskuse| Olomouc

Tonička Plíšková

Voda, voda, voda, plyne...

Voda Života proudí vším živým na planetě. Potřebujeme ji k životu stejně jako energii plynoucí kolem nás i v nás. Rovnováha musí být ve všem. Žijeme na střeše světa. Voda od nás plyne do všech moří a do celého světa...

2.9.2019 v 17:54 | Karma: 17,57 | Přečteno: 367x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Kruhy v obilí nemáme - neboť jsme si jich nevážili!

Na letošním setkání badatelů na Slovensku, to řekl známý slovenský odborník. Letos je to už tak i u nás v ČR. Ozdobena nádhernými tvary je celá Evropa! Nám nezbývá - než těšit se a doufat.Divní "odborníci"hovořili za národ i v ČT.

21.7.2019 v 0:24 | Karma: 20,93 | Přečteno: 906x | Diskuse| Média

Tonička Plíšková

Obrazce v polích

Objevují se každoročně po celé planetě, mají svá období i místa výskytu, letos si více než tradiční Anglii, oblíbily Francii, věnovaly jí celý červen, objevovaly se nové a další denně i vícekrát. Naším polím věnují 7.a 8.měsíc.

9.7.2019 v 14:48 | Karma: 22,12 | Přečteno: 1024x | Diskuse| Věda

Tonička Plíšková

2.červenec - Světový den UFO

Lidstvo se s ufíčky i mimozemskými bytostmi setkává od pradávna.Všechny dávné vyspělé pozemské civilizace byly s vesmírnými učiteli v kontaktu a uctívali je a popisovali jako svá božstva.Posvátné knihy i stavby doložily historii.

2.7.2019 v 8:42 | Karma: 16,98 | Přečteno: 351x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik