Obama a mimozemšťanka?

Jemná bílá dáma zjevující se v blízkosti prezidenta USA na záběrech BBC... Opravdu bytost odjinud??? Barack Obama sice přislíbil voličům odtajnění mimozemských civilizací, ale že by takhle? Bílé zjevení typu Pany Marie hájící mír? Nebo jen filmový trik pro dezinformační kampaň o "mírumilovnosti" pozemských velmocí a podivných entit zvaných GREYS, jež nabídly své technické poznatky a vědění soupeřícím a mocichtivým velmocem? Za jaké ústupky v neprospěch lidstva?    

 

http://novazeme2010.ning.com/forum/topics/bbc-zacala-vysilat-spot-na?-commentId=4828127%3AComment%3A20414

 

Mimozemské bytosti jsou různého vzhledu a různé nejen technické, ale i duchovní úrovně, podobně jako lidé na Zemi. Malé bílé bytosti doplatily již po ztroskotání diskovitého objektu u Rosswelu 1947 na armádu USA, v jejichž podzemních laboratořích se ocitly a byly podrobeny výzkumu, armády nejsou mírotvůrci. Nepoučily se však. Pozdější spolupráce USA právě s těmito entitami též nepřispěla k vzestupu lidstva. Uměle vytvoření hybridi vyznačující se únosy lidí, mají stravu obzvláštní (jisté orgány a krev zvířat) - nepotřebují jí mnoho - při nedostatku prý znervozní a zezelenají. Vida, malé zelené mužíčky milují i čeští vědci z Klubu Sysifos!

Vesmír je plný různých entit, jež lidským zrakem nevidíme, stejně i naše planeta Země! Mnohé z těchto entit planetě pomáhají, je jejich Matkou. Jiné bytosti Zemi ochraňují pro její důležitost jako Knihovnu Života.

Lidé jsou dětmi Matky Země - jež ji zapomněly uctívat, neváží si jí a velice ji ničí. Mnozí nemáme otevřená srdce, jsme stvoření bez lásky, ničíme a vraždíme se navzájem - i sami sebe... moc daleko jsme to nechali dojít a zahltili planetu mnohými negacemi.

                                              Dávní Bohové se však vracejí!

Stvořili nás k obrazu svému jako láskyplné vysokovibrační duchovní bytosti - laskavé a se srdcem na dlani - neseme jejich vysokovibrační DNA se schopnostmi a dlouhověkostí Bohů - návrat genetických Otců stvořitelů nese řadu změn etických, výchovných, vzdělávacích, informačních i sociálních, nutných k duchovnímu povznesení lidstva.

     Nejsme na setkání připraveni - fyzicky, psychicky ani emočně - a Vesmír nás očekává!         

 

 PS: 29/11 Je třeba doplnit - šot BBC se mi nelíbí neb manipuluje mysl lidskou o mírových úmyslech (ne bílých mimozemských entit) armád velmocí usilujících o získání světové nadvlády. Úmysl těchto bytostí mohl být zneužit pro válečné účely stejně, jako úmysl vědce pracujícího pro dobro lidstva.

                                  Největším nebezpečím pro lidstvo je lidstvo samo.

 

Autor: Tonička Plíšková | neděle 28.11.2010 11:28 | karma článku: 14,72 | přečteno: 3964x