Nechť vláda zemí Tvých se k Tobě navrátí...

Morální krize vrcholí! Jak nahoře - tak dole. Společnost vře ve své různorodosti. Systém již nelze napravit, je třeba ho změnit. Pokojné demonstrace žádají změnu přístupu k člověku a vztahů mezi lidmi. Češi a Slováci nechtějí vlády korupčníků a úplatkářů , požadují jejich odchod s politických funkcí. Volili jsme je, aby zemi spravovali, ne aby ji rozkradli a vytunelovali.

Zodpovědnost mají i zákonodárci, jež tuto skutečnost umožnili. Naše země patřily k nejvíce prosperujícím v Evropě, je třeba, abychom tento trend opět nastoupili.

Předvádění se politických osobností v médiích je směšné - byli zvoleni, aby stát zodpovědně řídili a zodpovídali se voličům - ne šaškovali a pózovali v médiích.

Média též dávno ztratila charakter, jenž jim přísluší. Kultura, zábava, zajímavosti a informace k povznesení ducha a duše téměř vymizely. Kultura slova v prapodivném politickém klání též zhrubla - v podivné zábavě amerického typu ještě více...

Nejen politická sféra, ale i média jsou od dob sametové revoluce ve vleku tajných služeb a agentů různých velmocí i světových korporací a monopolů. Nemáme to jednoduché.

TATO ZEMĚ JIŽ NENÍ NAŠE!

Pád komunismu a vstup do EU jsme uvítali v domnění, že jdeme do lepšího seskupení, vůbec jsme si však nepomohli.

Dnes bychom se rádi vrátili zpět - do středu Evropy - do srdce hor - do svého srdce...

Chceme však zpět co nám náleží - NAŠI VLAST - SVOBODNOU - nepoplatnou cizákům, církvím, klubu Sisyfos - zbavenou všech parazitů,lobistů, lhářů, podvodníků a systémů, jež nás vysávali odedávna - či vysáli jako mouchu dnes!

Země patří lidu, jež v ní žije a svobodně tvoří, váží si jí, jako své otčiny. Vydřiduchové a korupčníci ať opustí tuto zemi a lid, jež nechovají v úctě:

NECHŤ VLÁDA ZEMÍ TVÝCH SE K TOBĚ OPĚT NAVRÁTÍ  Ó LIDE ČESKÝ

- pokud jsi již zmoudřel a pochopil, že právě chybami se člověk učí...

 

Ani pan Schwarzenberg s Kalouskem – TOP 09 a bývalí lidovci – nemusí jít meditovat do kláštera, to již promeškali, stačí v klidu HRADU a podhradí se optat svého srdce zda slouží opravdu českému lidu, jak předstírají, či pouze církvi "svaté" a zlatému teleti.

Božské Vesmírné zákonitosti platí všude a pro všechny - nic nezůstane utajeno, vše se vyjasní.

Boží mlýny melou rychle a obejít je nelze, i VV – haštěřivé Veverky – napomohly k prohlédnutí mnohých a nakouknutí pod pokličku věčně přihřívané politické polívečky. Vše zlé je k něčemu dobré...

 

 PS1/4: 

   Važme si své země, važme si svých předků - než nám ukáže svou prapodstatu i hora Říp!

http://usti.idnes.cz/rip-se-propada-0fr-/usti-zpravy.aspx?c=A120330_164036_domaci_brd

   Rošťáci z IDNESu aprílovou reportáž vytvořili - Říp (Ř..) je a bude vidět z Prahy!

            Snad to s Vámi v Praze příliš nezacloumá při tom nevábném půlení???                                       

 

 

Autor: Tonička Plíšková | sobota 31.3.2012 15:53 | karma článku: 25,64 | přečteno: 1608x