Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

anup

5. 1. 2008 14:33
Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

A Däniken měl a má správné indície.

0 0
možnosti

Autorka

4. 1. 2008 17:09
Kdo ví, jak to vše je? Zatím nikdo. Tak bádejme.

Máme množství literatury, archeologických záhad, neobvyklých maleb a obrazců z dávných dob i současnosti, mnoho záhadných pozorování i příběhů. Nač vše stále zašupovat do tajných šuplíků. Vnímejme svět i vesmír takový, jaký opravdu je.

0 0
možnosti

anup

4. 1. 2008 15:20
Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

Omluva,v odstavci,"Ta Pravda je zcela prozaická, mi vypadla dvě slova.Doplňuji celou větou.

Bibličtí andělé,boží synové,atd,jsou lidé vysoce vyspělé duchovní civilizace,jiné sluneční soustavy,která už v době,kdy zde na pokyn svého Nejvyššího(pro nás Boha),založila život,sama již žila desetitisíce let podle podle těch zákonů,které pak byly i nám ke zdárnému vývoji předány.

0 0
možnosti

anup

4. 1. 2008 14:52
Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

Pokračování...

Protože jde o vysoce vyspělou civilizaci,odpovídala a odpovídá tomu i vyspělá technika.Zázraky byly jejím dílem.UFO jsou jejich dopravní prostředky,pohonem jen využitá kosmická energie,kterou umí použít i jako štít,pokud nechtí být viděni.

O tom,že zjevení plné pravdy přijde ještě před koncem našeho času ,najdeme zmínky v Bibli hned na několika místech.Církve to asi ve svých výkladech obcházejí a i odmítají jakoukoli zmínku o tom,že už je tu ta doba, kdy "zvěstovatelé"plné pravdy(=slíbeni Pomocníci Ducha svatého),k tomu vyslaní  "shora"jsou FYZICKY mezi námi.Jaksi se zapomnělo,že komunikace "andělů" s lidmi,byla Biblí popisovaná ,jako přirozená.Je tam v ní i to,že máme sledovat úkazy na "nebi"a Pavel píše i o tom,že lidstvo žije v očekávání zjevení Božích synů(Římanům 8;-18,19.

Částečné potvrzení toho,o čem píši,lze najít na stránkách:Proč nepřistanou?, ZMENTE SVET,omaro obaro,Osud.

0 0
možnosti

pavel

4. 1. 2008 15:08
Re: Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

COOL!

0 0
možnosti

anup

4. 1. 2008 13:52
Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

Vědce by asi nenapadlo,že mimozems.civilizace patří do sféry dochovní,tady náboženské.Je toho mnoho,co už se ví o skutečné pravdě mezi "nebem " a naší planetou.Ví to i vlády mocností, už přes 50 let, ví to i Vatikán!Mají však takovou moc a hlavně prostředky,jak  toto utajovat ,co to půjde nejdéle,ať to stojí,co to stojí.Protože,kdyby   pravda vyšla najevo, ztratí určité kruhy svá blahobytná postavení a moc.Proto výzvy svědků,(kteří měli a mají FYZICKÝ kontakt s mimoz.civ.,spolu s novináři),aby bylo zveřejněno,o čem vlády mocností před 50 léty jednali se zástupci mimoz.civ.,vyznívají opakovaně naprázdno.Vlády odpovídají mlčením.

Ta pravda je zcela prozaická,je to konec církevních pohádek.Bibličtí andělé,boží synové atd,jsou lidé vysoce vyspělé duchovní civilizace,jiné sluneční soustavy,která už v době,kdy zde na pokyn svého Nejvyššího,(pro nás Boha),žila desetitisíce let podle těch zákonů,které pak i nám ke zdárnému vývoji byly předány.

Pokračování.....

0 0
možnosti
WD

wildge

4. 1. 2008 14:11
Re: Naleznou vědci mimozemskou civilizaci?

Pokracovani? Proboha, jen to ne!

0 0
možnosti
WD

wildge

4. 1. 2008 12:27
Tonicko,

zatim se neuskutecnil ani jeden experiment, ktery by vyvratil STR. Stejne tak nebyla zadnym experimentem vyvracena OTR.

Pokud nejaky takovy experiment znate, napiste o nem do Nature nebo Science. Nobelovka za fyziku Vas nemine!

0 0
možnosti

pavel

4. 1. 2008 12:34
Re: Tonicko,

Naopak, pro OTR existuje dokonce řada přímých důkazů - stáčení perihelia Merkuru, zrychlování chodu hodin na oběžné dráze a podobně. Pro STR existují spíš nepřímé důkazy, například neschopnost urychlit cokoli na nadsvětelnou rychlost v urychlovačích. Přesto si myslím, že je na té teorii něco špatně. Pokud ale dojde k nějakému posunu, nebude to nejspíš vyvrácení, ale doplnění.

0 0
možnosti

Johan

4. 1. 2008 11:31
Paní Toničko,

nevím, kde berete důkazy pro tvrzení, že všechny starobylé národy byly v kontaktu s mimozemskými civilizacemi. V naší galaxii je cca 10 na 9 hvězd. Jestliže střízlivě připustíme, že 1 z milionu má planetární systém takový, kde může vzniknout život, dostáváme 1000 mimozemských civilizací jen v naší galaxii. Ale to neznamená, že dochází ke kontaktu mezi těmito civilizacemi - základní problém je čas a prostor. Pravděpodobnost tohoto kontaktu se blíží k nule a kdyby k němu opravdu došlo, znamenalo by to pro obě civilizace epochální událost, která by se určitě neprojevila vyšlapanými kruhy v obilí. Na závěr: fyzikální zákony nejdou občurávat, ani měnit hlasováním. Čerpat informace ze záhadologické literatury, nebo obdobných www stránek je jako nabírat vodu cedníkem.

0 0
možnosti

Autorka

4. 1. 2008 10:58
Informace o Zemi vysíláme do vesmíru též

A doufáme, že vyspělé civilizace jejich obsah pochopí. Program SETI je dobrá myšlenka - vysílat i přijímat zakódovaný signál umíme. Jsme-li vyspělá civilizace dokážeme tím, že přijatá poselstí rozluštíme a pochopíme...

0 0
možnosti

B.Walsh

3. 1. 2008 5:13
napadlo Vás,

0 0
možnosti
JD

Albert Darwin

4. 1. 2008 10:58
Re: napadlo Vás,

Napadlo

0 0
možnosti

Pulda

2. 1. 2008 14:59
Na radiových vlnách asi mimozemšťany nenajdeme

Ve Wellsově Válce světů se Marťani domlouvají přerušovaným řevem sirén (akustických). Krátce po napsání tohoto románu byly vynalezeny radiové vlny, takže dorozumívání pomocí sirén se stalo směšným. Nejsme náhodou v podobné situaci? Neexistuje nějaký lepší způsob spojení než jsou radiové vlny, o kterém dosud nevíme, ale mimozemšťané už ano? Není to směšné pátrat po jejich signálech na radiových vlnách?

Další podobné úvahy mám na stránce "http://www.volny.cz/puldova/UFO.html";.

0 0
možnosti

pavel

2. 1. 2008 15:34
Re: Na radiových vlnách asi mimozemšťany nenajdeme

Zajímavá myšlenka. Ovšem pokud se nějakým vyspělým systémem dorozumívají dneska, tak je to stejně nepodstatné, protože k nám se to dostane až za stovky nebo miliony let. Naopak, pokud mají něco lepšího, pak s největší pravděpodobností prošli i stádiem radiovým, a tedy nějaký 100 - 1000 let poštěli do éteru radiové vlny. Takže pokud je budeme chytat po správné době na správnou vzdálenost, chytneme je.

Jenže ona je tady pořád ještě jedna možnost - že totiž už žádná jiná civilizace, ani planeta se životem, v celém vesmíru neexistuje, nikdy neexistovala a už ani nikdy existovat nebude.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2746x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik