Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

žlučovitý výlev frustrované autorky

0 1
možnosti
Foto

A teď se dozvíme, že můžeme i za vznik islámu. Kdybychom si říkali, že za všechno můžeme my, Vídeň je dnes Evropské město s nejvíce mešitami, možná dokonce hlavní město Turecka. I když to kecám, Frankfurt Turkům nic nenahradí.

1 0
možnosti
Foto

Islám od roku 622 nenávidí nás káfiry a Židy. pro ně jsme podle koránu a prasta. V roce 732 je  islámské dobývání Evropyje zastaveno u Poitiers Charlesem Martelem  V 1483 Konstantinopole je dobytaTurky. V roce 1529   jsou turecká vojska zastavenapřed branami Vídně. V roce 1571 slavné vítězství křesťanův námořní bitvě u Lepanta. V roce 1683 jsou muslimové definitivně poraženy u Vídně a tím jejích expanze do Evropy končí. Pod muslimskou nadvládou zůstala kdys křes´tanská Konstantinopole. Z toho je vidět, že pro Evropu byl a je islám nebezpečí.Dnes muslimové prohlašují. Zastavili jste nás kdysi před Vídní a Poitiers. Měli byste už vědět,že půjdeme za Vídeň a Poitiers, ale jiným způsobem. Islám má totiždnes v Evropě v ruce strašlivý trumf. Rychlý úpadek křesťanství.Souvislosti jsou jasné. Buď křesťanství najde novou vitalitu avýbavu, nebo bude duchovní vakuum vyplněno islámem, Příroda nemá ráda vakuum.

8 0
možnosti
Foto

Evropa zničila kulturu Saudské arábie, Jordánska, Kuvajtu, Kataru, Egypta ? Zničila kulturu v Afrických zemí?  Evropa může za to, že v Africe řádí a vraždí  islám ?  Evropa může za to, že Sunnité, Šíté, Allavisté se vzájemně nenávidí ? Tak to jsem tedy jelen Rv

8 0
možnosti
MO

Agresivita muslimů nesouvisí s kolonizátory. Souvisí s Koránem a jejich falešným prorokem Mohamedem. Islám má násilí v genech. Dnešní ISIS nedělá nic jiného než Mohamed, Abu Bakr a jiní  zakladatelé islámu.

11 0
možnosti
JM

Stále opakovaná lež, kterou šířili bolševici. Kolonizace Arabům i Afričanům rozhodně víc přinesla, než vzala. Zkuste se podívat na tuhle mapu: 

https://en.wikipedia.org/wiki/File:AverageIQ-Map-World.png

Pochopíte, že neschopnost některých lidí zřídit si prosperující společnost není náhodná. V rámci kolonií měli šanci na fungující infrastrukturu, dostupné technologie a možnost vzdělání.

10 0
možnosti
TP

Arabské jaro přineslo pohromu, vraždy politiků a podnikatelů, sirotky, uprchlické tábory po celé Africe - vraždy a násilí, rozvrácené země...

3 5
možnosti
JF

Kdopak ti tak hrozně ublížil, Toničko, tatínek nebo maminka?

4 0
možnosti

Velmi inteligentní reakce :-/;-€

3 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik