Moudrost, pravda a bezpodmínečná láska mění svět

Je načase! Svět se mění s velikou gradací - snad lidstvo tyto změny zvládne. Jsme zaostalá civilizace žijící na různých úrovních - nedodržujeme ani zákony lidské - ne tak vesmírné.  Ženy musí projevit svou sílu, lásku a laskavost.

Síla muže spočívá v hrdosti a primitivní obraně svého území a rodiny. Války a rozbroje zmítaly celou historií pozemského lidstva. Nastal opět čas mít klid v duši a naučit se žít v míru a lásce.

Planeta se čistí od temnoty a pošetilých bytostí, jimž vyhovoval neklid na planetě. Negativní entity i mocichtivé vlády i lidstvo ovládající "elity"odchází. Nikdo nevládne věčně.

Země potřebuje klid a mír, aby lidstvo zmoudřelo, naučilo se pečovat o svou planetu a mohlo být přijato do vesmírného společenství. Energie plynoucí z galaktického centra nám v tomto transformačním procesu pomáhají. 

Pozemská žena v sobě nese dávnou božskou sílu, jíž je schopna změnit svět. Má v sobě mnoho lásky i empatie, soucítění, čímž otevírá své srdce, zjemňuje svého muže, učí lásce děti a přetváří celý svět.

Rodí nová pokolení otevřená změnám a připravená svou odvahou, tvořivostí a všeobjímající láskou na spolupráci s vesmírem. Vyspělé vesmírné civilizace žijí na vyšší duchovní úrovni v míru a lásce i bezpečí, neboť dodržují zákony celého vesmíru, v němž se pohybují i zákony jeho Stvořitele.

Uvědomují si nejen svoje práva - ale i své povinnosti! A dodržují je.

Stále válčící agresívní lidstvo je nebezpečné sobě, planetě i vesmíru. Kolem Země se neustále pohybuje mnoho vesmírných lodí i sond monitorujících situaci na planetě, chování lidstva, znečistění planety, přesuny vojsk i nebezpečných zbraní. Armády i vlády jsou informovány o této situaci, přítomnost vyspělých vesmírných bytostí schopných i reaktivovat jaderné zbraně však tají.

Mnoho lidí na planetě, obzvlášť žen, s našimi ochránci komunikuje, mnozí se již pohybují mezi námi.

Do vesmírného společenství však válčící společnost nesmí, vždyť ohrožuje i sama sebe.

Ženy i nově rodící se bytosti - děti indigové, křišťálové, diamantové - nesou sílu změny!

A společně kontakt s Vesmírem zvládneme - ač se to leckterým nehodí...

 

 

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 7.3.2017 21:28 | karma článku: 18,16 | přečteno: 524x