Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

To už jsem tak starej že nechápu dobrej vtip, nebo je tohle vážně?

0 0
možnosti
MS

Jestli jste sama Moravačka, tak bych o některých tvrzeních v článku dost pochyboval... :-P

0 0
možnosti
Foto

J18a96n31a 56M86a80j16o78v63á

10. 12. 2015 21:31

Jsem si téměř jista, že Kryl by Vás hnal tam, kam slunce nesvítí.

3 0
možnosti
JL

Místo předvánočních úsměvů a demižónu slivovice, plná nůše nášlapných min a granátů. To bude mít pan prezident radost, za ty dary z Moravy.

1 2
možnosti
OK

Mimochodem - víte, že lidé, kteří podporovali statečného kapitána, který chtěl Kryla a další poslat do povětří, podporují pana současného prezidenta?

5 3
možnosti
TP

Žádný člověk není dokonalý! Ani prezident. Není člověk ten - jež by se zavděčil všem. Važme si Zemanovy moudrosti a schopnosti stát za svým národem v tak těžkých časech!8-o

2 5
možnosti
Foto

zůstaňte raději u těch kruhů v obilí

5 5
možnosti
Foto

Minusovači, Nováku, co Vás na tom příspěvku dráždí? Popište to! Příště dám na vaši radu a budu psát tak, aby se Vám to líbilo!

3 0
možnosti
OK

Máte právo podporovat prezidenta. Ovšem nesmíte upírat právo lidem, kteří chtějí veřejně demonstrovat svůj odpor vůči prezidentovi.

A že byl demokraticky zvolen? Fajn, ale pokud demokracie trvá i po volbách, MUSÍ mít lidé právo veřejně vyjádřit prezidentovi podporu stejně jako protest vůči němu.

Červené karty jsou přesně tou demokratickou formou protestu (třeba na rozdíl od házení vajíček), kterou musíme tolerovat. A je jedno, jestli lidé protestují proti Klausovi, Zemanovi, nebo kdysi proti Havlovi (mimochodem, už na něj se házela vajíčka).

Co mně ovšem vadí daleko více, když odpůrci prezidenta tvrdě útočí na jeho zastánce osobními urážkami a když zastánci prezidenta dělají jeho odpůrcům totéž.

Co se týče prezidenta Zemana, je pro mne nepřijatelné jeho chování, jež je podle mne v příkrém rozporu s dobrými mravy a etiketou přináležející této funkci. Vadí mi i jeho minulost, stejně jako mi třeba vadí, jakými lidmi se obklopuje. A velmi mne trápí, že proti sobě rozeštvává společnost. 

Lidem, kteří jej volili a stále podporují, mohu říci jen jediné: Nehodnoťte prezidenta pouze podle toho, co právě říká, ale podle ovoce, které po něm zůstává.

A nám všem přeji, abychom se (snad i navzdory rétorice pana prezidenta) k sobě chovali jako slušní spoluobčané, zejména v dnešní tak pohnuté době.

8 3
možnosti
Foto

Pane Koláři, pan prezident je jeden z mála, kterému jde skutečně o lidi a o to, jak se u nás v zemi bude lidem žít - pokud to nevidíte a máte před očima ty svoje rudé kartičky a živíte si své ublíženectví - tak nevidíte realitu, ale jen obraz, který si o ní tvoříte sám na základě nedostatku pravdivých informací. O to dnes ostatně jde - dezinformovat.

Pan prezident nikoho nerozeštvává - on jen není přisluhovačem. A není jím proto, protože má vlastní rozum a silný charakter. A může si to dovolit - nesnížit se k poslušnosti za každou cenu a proti svému národu.. On ano.. Ukázat na někoho a říci "on rozeštvává" proto, protože brání lidi a svůj národ proti velkému nebezpečí, které tu nyní bez diskuze je, a které ti různí skuteční přisluhovači bagatelizují - to je jedním z prvků současné propagandy..

Kulturní národ by se měl slušně chovat ke svému demokraticky zvolenému představiteli. Jde o slušnost jako projev kultury národa, to mnohým dnes nedochází a jako národu nám dělají ostudu. Neokecávejme hulvátství demokracií - a co jiného, než hulvátství ty výpady proti panu prezidentovi jsou?

4 4
možnosti
BT

já jako Valach vám povídám že žádná švihlá emeritní učitelka nebude za Moravu mluvit

6 6
možnosti
TP

A švihlí přisluhovači Schwarzenberga s čevenými kartami a trenýrkami  snad ano "Valachu"???8-o

1 6
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2776x
Historička, nezávislá publicistka, spisovatelka a badatelka:    www.kruhy-v-obili.cz                   

E-knihy:  https://www.ebux.cz/index.php?pg=1&autor=107011&ofs=1

Svět v němž žijeme se rychle mění - nebuďme ovcemi a otroky systému - poznejme pravou podstatu bytí člověka, lidstva, planet i vesmíru. Člověk je dokonalá vesmírná bytost - má právo zbavit se závislostí, lpění a okovů.

         

 

                       

 

                

 

         

 

 

             

Seznam rubrik