Milionáři a neplatiči

Milé O2! Milionářská firma jste stoprocentně. Moje příjmy jsou omezenější, ale chci-li být milionářkou, nemohu vám platit nic zbytečně. Též si nenecháte ani korunku utéct, naopak - účtujete tisícovky navíc jen to fičí. Kdo chce být milionářem, musí však umět počítat a nenechat se od jiných milionářů či "milionářů" okrádat - i kdyby ho nazvali neplatičem.

 

Vše jsem vám hezky spočítala za zasílání měsíčních vyúčtování v částkách 5 - 8 tisíc za pomalý Internet Basic Nonstop - každé připojení jste mi načítali, ač šlo o paušál. Asi jste chtěli mít práci se zbytečnými reklamacemi. Nyní si spokojeně užívám rychlý bezdrátový internet za cenu přijatelnější, než nabízíte v tak zvaných akcích.

Nerozladí mě ani poslední nezaplacená faktura, kterou O2 přes četné reklamace ani po 2 letech nespočítalo správně. Nerada se vám pletu do řemesla, nazvali jste mě však neplatičem a předali fakturu vymahačské firmě. Dle faktury O2 jsem sečetla paušální poplatky, hovory a DPH - a mnou objednané a odebrané služby jsem uhradila.

Nechápu, co po mně chcete více a proč nejste s tímto dořešením situace spokojeni. Slíbili jste mi odpověď od specialisty - ale nějak se nezadařilo a trváte zarputile na svém. Já jsem ovšem dlužnou platbu vyrovnala!

Za dva roky tahanic s reklamacemi je ze mě dokonalý odborník na chyby v účtech firmy O2 a chybí-li vám specialista na finanční spory se zákazníky nabízím své cenné služby za nadstandartní plat hodný milionáře.

Poškození zákazníci rádi uvítají služby nezávislého specialisty - co však milionářská firma O2 ?

Autor: Tonička Plíšková | pondělí 12.7.2010 21:27 | karma článku: 23,19 | přečteno: 2604x