Mediální chamraď a agenti STB v obrazcích v obilí

Nádherné obrazce v obilí, které se u nás objevují neustále přitahují pozornost mediální chamradi nejhoršího kalibru a agentů STB, o něž již nikdo nejeví zájem, a jen před kamerami se svými "znalostmi" zviditelňují. Vletí do té nádhery jako potopa, natočí se plno pitomin - z těch šéfové vyjmou tu největší a vypustí do TV, rozhlasu či tisku. A hloupé OVCE - dosud přijímající to mediální bahno a hnus - s očima vypoulenýma sledují nebo čtou ty nesmyslné bláboly, jimiž je média za jejich těžce vydřené peníze krmí!

 

Krásnými útvary v obilí proudí davy nadšených lidiček a roztomilých dětiček - rozzářených a spokojených - vnímajících svou duší pohodu v obrazcích a jemné energie, které zde proudí. Fotí nádheru tvarů a pohodovou atmosféru, jež zde panuje. Češi a Moraváci si sami monitorují výskyt této nádhery, není třeba údajných "odborníků" utajujících výskyt v ČR a zpochybňujících pravost obrazců. Ani příchod policie k obrazci v Boskovicích nenarušil pokojnou a milou atmosféru - neboť návštěvníci chápou obavy zemědělce a neničí úrodu, nechodí mimo vyšlápnutou pěšinu a položenou plochu v obrazci. Zemědělci respektují ukázněné návštěvníky a nebrání ve vstupu a prohlídce obdivuhodných tvarů, které zdobí naši republiku a celou Zem, ochraňují a posilují planetu, krajinu i člověka v době velkých vesmírných změn, zlepšují genetiku plodiny, její výnosnost i klíčivost. Ví o tom mediální chamraď - nebo nechce vědět??? Šířit strach, paniku a hnus ji přece živí!!! Národ však potřebuje změnu morálních hodnot, dobré a výnosné plodiny, krásné vztahy mezi lidmi. Bez bahna společnosti se obejdeme a sami se mezi sebou domluvíme! Trestní oznámení kriminální policii podáme na ty prevíty, kteří poškozují pověst návštěvníků obrazců v obilí a znevažují jejich svědectví.

Obrazec v Boskovicích si zdokumentovali místní občané, výsledky svého výzkumu zveřejnili na webu města a mají zde i spoustu dokladů o pravosti obrazce. Nechybí detailní snímky deformací stébel a ožehnutí - což dokazuje vznik obrazce vysokou teplotou a tlakem: 

              http://www.boskovice.cz/obrazec-v-obili.info?id=9519

Zaslali dokumentaci do světové databáze výskytu. Připojila se i česká odbornice Zdeňka Pávková.

               http://www.cropcircleconnector.com/2014/Boskovic/Boskovic2014a.html

                        

Snímky a příspěvky zasílají občané na :  http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=2149

 

Bez záhadologů z Plzně si zdokumentovali obrazec i občané v Přívěticích:

                                                           http://www.kruhy-v-obili.cz/?p=2176

 

Televize PRIMA (NOVA též  tak činí) zneužila ve vysílání zpravodajství 9/7 nepravdivých a zavádějících údajů i záběrů, nevěrohodného "odborníka"z PROJEKTU ZÁŘE, jež úmyslně zatemňuje výskyt těchto jevů. Přivezla ho do obrazce u Boskovic, nic o něm nevěděl, nepoznal ani střed obrazce, v němž byla zemina udusaná, vysušená a tvrdá, hopkal ve velké díře 2 metry pod středovým kruhem, divím se, že si v ní nezlomil nohu, nešlo jen o krtčí díru - ale od sysla, jež je na záběru díry TV Primou zachycen.

Nechala bych do této díry " klamavého prevíta" Vláďu Šišku zapíchnout kolík s lanem, ať se proběhne po obvodu obrazce - možná by ho prohnala i početná syslí rodinka - a poznal by nejen, že tam není střed, ale i jak je namáhavé zvládnout na kopci obvod kruhu o průměru 150 metrů, ne ještě ho v noci s více kruhy, znaky, se 4 šipkami a detaily vytvářet, k tomu na nerovné ploše ve svahu. Párkrát by zapackal o nerovnost terénu, vystouplý kámen, myší, krtčí nebo křeččí díru a snad by mu došlo i proč se některé linie na snímcích zdají z jistého pohledu nerovné nebo nedokonalé!

                   Tvary hvězdy jsou precizní, kolem šipek jsou pásy položeného obilí.

 Nejsou tam "nerovné linie , křivolaké okraje", ani - okraje hvězdy vytyčeny“pěšinkou“, jak uvádí:

                        www.projektzare.cz/agrosymbol-u-boskovic/aktualne/

 

     Obrazce jsou dokonalé z velké výšky! Nalézáme je v plné kráse na satelitních mapách!

Syslíci na PRIMĚ se též napapali, pořídili kupu podivných záběrů znevažujících svědectví a výzkum občanů. Pustili do éteru kupu nepodložených a neověřených informací vlastních i převzatých z jiných nezodpovědných a nedůvěryhodných plátků - typu "jedna paní povídala."

 Klubu Sysifos se líbí reportáž a mne si ručičky, že TV zase napálila hloupé a důvěřivé lidičky...

        Satelity zachytí veškeré jevy na Zemi - obrazce po celé planetě - i uprostřed pouští.

                      A věda nezná TVŮRCE???    Pak NEVÍ  přestala být VĚDOU!!!

 

       Kdo souhlasí s nášupem médiím - klikne na karmu - zajímavý testík společnosti!

 

      Na povznesení mysli doporučuji nádherný článek Jiřinky o procházce v kruhu u Přívětic:

                   http://holotova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=416911&bk=93276

 

 

 

Autor: Tonička Plíšková | čtvrtek 10.7.2014 7:10 | karma článku: 24,97 | přečteno: 2846x