Loutky cizí mocnosti a Káji s čírem!

Revoluce požírají své děti. Ovládací systém je propracovaný a silný. Potřebuje stáda hloupých ovcí, aby ho živily a sytily. Občas jim nabídne trochu volnosti k rozletu - aby je v zápětí spoutal a pokořil ještě víc. Vše mají světové elity připraveno ve svém programu s předstihem mnoha let. Nic se neděje náhodně. Jste pouzí roboti plnící příkaz vůdců, v domnění, že nesete novou ideu přetvářející svět. Brzy zjistíte, že iluze skončila, ideály vyšuměly, dravci upevnili své pozice a ovce zůstaly napospas hladovým vlkům. Stádo se rozprchlo a osamnělé ovce bezútěšně bloudí cizími končinami.

 

Války a revoluce jsou připraveny a předplaceny těmi, kteří z nich očekávají vlastní veliký zisk. Před 100 lety, v roce 1914 vypukla 1. světová válka, finančně podporovaná Rotschildy, spousta lidí zahynulo, z fronty se 1918 navraceli domů mrzáci, šířily se choroby, byla bída a hlad. Hitlerův boj o světovládu podpořilo stejné seskupení, které rozšířilo svůj vliv a zisky na úkor obrovského utrpení lidstva. A tak je tomu dodnes.

Lidstvo je ovládáno hrstkou ziskuchtivých šílenců, ženoucích nás do vzájemných rozporů a válek. Mediální chamraď je placena za to, že pomáhá tyto rozpory zveličovat a udržuje národy v napětí a strachu, z něhož vyplývá nepřátelství a agrese. Pak stačí malá jiskřička k rozdmychání napětí ve státě a války občanské. Cizí vycvičení žoldáci a podplacení místní loutkovodiči na rozdmychání nepokojů jsou pravidlem - a tak se v zájmu cizích mocností šíří majdany světem. Střed Evropy již není výjimkou - loutkoviči i cizí žoldáci jsou všude - hloupých ovcí, které za pár grošů strčí hlavu do chomoutu a nastaví svůj krk - je zatím také dost!

Pozdě se pochopí, že snaha byla marná, země je zpustošena a rozkradena, nespokojenosti a dluhů je plno. Nezbývá než zbavit se lží a přetvářky - nalít si čistého vína, konečně pohlédnout pravdě do očí a společně se  vydat novou cestou - bez cizích žoldáků, loutkovodičů a hrabivých ovládacích elit.

 

Máme svou rodinu, svůj národ, svou zem - važme si jí a zbavme se těch, co ji prodávají za babku:

http://g.cz/exkluzivni-vypoved-spoluorganizatora-demonstrace-proti-zemanovi-diky-americanum-si-vas-ted-koupim-vsechny/?fb_action_ids=10152882264364674&fb_action_types=og.likeshttp://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mohlo-jit-o-pripravu-na-puc-proti-Zemanovi-planovany-Americany-rika-senator-Doubrava-k-vajickovemu-utoku-17-listopadu-346472

 

Koloniální řeč „velmoci“

http://votipka.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=436266

Autor: Tonička Plíšková | pátek 21.11.2014 8:21 | karma článku: 37,15 | přečteno: 1924x