Kruhy v obilí na Slovensku!

Úrodná rovina jižního Slovenska je velmi bohatá i na výskyt obrazců v obilí, mnohé jistě zůstanou neprozkoumány, neboť nejsou včas objeveny. Mírně se vlnící lány mezi obcemi Húl a Vlkas však často lákají k návštěvě vesmírné tvůrce i badatele. Opravdu unikátní místo! V loňském roce jsem neodolala - a cestou z Podhajské jsme zhlédli i tuto zajímavou krajinu...

Pavouk 2012 už je zde...

A letos v květnu jsem dostala zajímavý dárek z Bratislavy - nádherně uspořádané všechny obrazce v obilí, které se vyskytly mezi obcemi Húl a Vlkas v minulých letech - s vyznačenými místy výskytu, s celkovými snímky i nákresy tvarů.

                                          MĚLA JSEM Z TOHO NĚCO VYČÍST!

Nákresy jsou tak vynikající, že říkají mnoho - poznatky jsem odeslala, další sdělím Gábince ústně, neboť jistě též jí na mnohé odpověď přijde - máme si všímat neuvěřitelných souvislostí a těch je veliké množství. Velice mě zaujal obrazec 2008 již v době svého vzniku souvislostí s Čechy a Slováky a rozpadem ČR ... 2 trojúhelníky, šipky značící 15 let od rozchodu, mezi nimi už harmonický vyvážený střed (- a +), vedle udivený doplněk ( čuč človíčku)...

Obrazec z roku 2007 netřeba rozebírat - jde o dokonalou geometrii "Matky všech piktogramů" - obrazce jež vyrazil dech vědcům v Anglii dosud neznámými matematickými teorémy. Nese však i poselství o energiích - v trojúhelníku vprostřed lidského vzestupu - celkový tvar může souviset s informací o tolik potřebných volných energiích.

 

 Zajímavá jsou i data vzniku obrazců:   13. júl 2007   16. júl 2008   9. júl 2010  21.júl 2012

                         

Nový obrazec vznikl 21.6.2012 - zajímavé datum, viďte - středový kruh má průměr 300 metrů! Od něj vedou cestičky ke kruhům a znakům ostatním. Obrazec musí být obrovský a připomíná prý pavouka - dle křivolakých cestiček od středu, až letecký snímek ukáže dokonalost tvaru a jeho podstatu.

                            http://novezamky.sme.sk/c/6429153/kruhy-v-obili-v-obci-hul.html

Moje cesta na Slovensko se blíží - jsem pozvána na setkání s kolegy 7/7 do Hlohovce povídat o kruzích v obilí - satelitní mapy a cesty do Hlohovce a Podhajské už jsem prostudovala, i políčka kolem Vlkasu - a dárek přišel okamžitě: KRUHY U VLKASU!!! A obrovské - asi největší ve střední Evropě! Ani v ČR jsme tak veliké zatím neměli...

                               A komu se pavouček líbí - jistě poselství pochopí.

Velice se na Slovensko těším a předpokládám, že obrazců ještě přibude, abych si užila pohody u vody i toulek po krásné přírodě v kruzích v obilí.

 

 24/6 PS:

Nákres UFO klubu SK - je už k dispozici - nádherný obrazec - letecký snímek je však nutný, sdělí přesnou geometrii složitého tvaru a odhalí další skutečnosti a zákruty ze zdola nepostřehnutelné :  

                                                              

   Detailní fota z obrazce doplňována postupně na:  www.kruhy-v-obili.cz/?p=1512

     V Polsku ve známých místech výskytu obrazců v obilí u Wylatowa se objevil podobný pavouček:

http://wylatowo.pl/news.php?art=1432

 

 

Autor: Tonička Plíšková | pátek 22.6.2012 23:59 | karma článku: 17,03 | přečteno: 3936x