Kruhy nejen obilí - i v lesích!

Zvláštní a neuvěřitelná síla si pohrává se stromy v lesích, se stejnou lehkostí jak se stébly zralého obilí, tuhými stonky světlice barvířské či jiných plodin. V západních Čechách byl zdokumentován /KPUFO Plzeň - www.kpufo.cz/wps/wps.htm/ v předchozích desetiletích výskyt kruhu v lesnatém porostu v Pastuchovicích  a korun stromů smotaných do osmičky v Žihli. Nyní byl objeven v lese nedaleko Domažlic opět racionálním způsobem nevysvětlitelný jev. Názor nálezce, jež pořídil množství fotografií, je - že do místa s položenými stromy něco přistálo a pak to zase odletělo - ale určitě to nebylo nic člověku známého.

Pastuchovice 1997 - kruh v lese Foto: MVDr. Pavel Kroupa

 

Malý snímek v perexu / foto Dr. Luboš Šafařík/ pořízený z okraje kruhu stromů v Pastuchovicích - je dokladem schopností vyšších sil zohnout a nezlomit těsně nad zemí nejen porost rostlinný, ale i stromy a keře. A tohle opravdu žádný člověk ani sebevětší silák nedokáže. Tím méně nějaký skeptický hošík s prkýnky. Je patrno, že vědecká elita si nepřeje, abychom byli pravdivě informováni a soustřeďuje obrovské úsilí na utajení mnohých skutečností. Položme si všichni otázku - proč tak činí - a všímejme si více zajímavých jevů ve svém okolí i kolem sebe...

Snímky z lesa u Domažlic mi byly zaslány dnes a doslova mi vyrazily dech. Mnohem větší údiv však musela vyvolat tato scenérie v duších nenadálých nálezců, jež o víkendu chodili po lese a hledali keltské kruhy.

Stejně jako v dobách Keltských předků, tak i dnes se setkáváme s neuvěřitelnými jevy, jež si člověk neumí vysvětlit - se zvláštními objekty na obloze hmotnými či plazmatickými neobvykle rychle se pohybujícími - někdy i přistanou, jindy nenadále zmizí...

 Článek rozšířen na  www.kruhy-v-obili.cz/?p=695

pro neuvěřitelnou podobnost doplněny též  snímky z lesa od Domažlic  2011 a zvážení možnosti obou variant, přírodní - i mimozemské.

  

Zdroj snímků KPUFO Plzeň - sever:

Kolektiv autorů: Les zdroj nových záhad. 

http://www.kpufo.cz/wps/les2.htm                                                                                    

Kolektiv autorů: Kruh v lese?

http://www.kpufo.cz/wps/les1.htm

 

 

Autor: Tonička Plíšková | úterý 28.6.2011 19:35 | karma článku: 18,18 | přečteno: 3763x