Konec Mayského kalendáře nadosah!

Dnes je zvláštní den 21.12.2010 - kalendář Mayů končí 21.12.2012 - pouhé 2 roky a čas letí hvězdným tempem, vše se zrychluje, události gradují. Nastanou změny pozitivní, katastrofy, nebo se nestane vůbec nic???

Mayský kalendář

Katastrofických scénářů, předpovědí biblických, Nosterdamových či věštkyně Vangy, již známe dost, objeví se i množství falešných proroků nahánějících záměrně lidstvu strach. Sdělovací prostředky jim budou s radostí nápomocny. Vždyť i trocha deštů, povodní či sněhových kalamit zdárně přispěje k šíření paniky - co pak neobvyklé skutečnosti???

Třeste se lidičky, třeste se, naleťte na každou pitomost falešným prorokům i bulváru - zkolabujte vystresovaní dřív než nastane onen vzácný den! Mayové byli vynikající počtáři vysoce vyspělé civilizace, jistě se ve výpočtech nemýlili:

                                                21.12.2012 = konec času

 

 Jo, jo... moc času na přemýšlení nám nezbývá. Dávné kroniky Mayů již neexistují, conqistadoři je odvezli či spálili, nejsou-li ukryty ve Vatikánské knihovně.

Konec času - jakého? Čas ve skutečnosti neexistuje, je projevem hmotného světa. Změní se tento svět nebo čas? Či rychlost plynutí času???

Změníme se my? Přesunem se do jiného času a zmizíme z této dimenze planety Země jako Mayové? Kam se podělo toto vyspělé společenství dosud nikdo netuší... A kam se podějeme my?

                                Život ve 3.dimenzi planety Země pro lidstvo skončí?

Přesuneme se snad do vyšších dimenzí? Jsme na to připraveni? Budeme tam vítáni? Nezavlečeme do vyšších světů své strachy, pochybnosti, nemoci, agresivitu a války??? Návrat do ráje svárlivých a hamižných pozemšťanů?

                                               Vše odsud - potud milánkové!

Aby nás Bohové nevyšupli z Ráje za spolčování s Ďáblem stejně jako kdysi Adama a Evu...

Zbaví-li se lidstvo strachu a změní způsob myšlení k vzájemné harmonii, může dospět do nové světové éry bez zbytečných bolestí a ztrát.

Autor: Tonička Plíšková | úterý 21.12.2010 10:21 | karma článku: 21,77 | přečteno: 4743x